|
VII Ogólnopolski Festiwal Ognia - Ostróda, 4-8 sierpnia 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
Nikus
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 6:28 pm VII Ogólnopolski Festiwal Ognia - Ostróda, 4-8 sierpnia 2010
|
|
|
Grupa eXodus ma zaszczyt zaprosić wszystkich kuglarzy na siódmą edycję najstarszej i największej imprezy kuglarskiej w Polsce.
Termin: 4-8 sierpnia 2010*
Miejsce: Ostróda
Koszt: 40 zł (35 zł w przedsprzedaży)
Zakwaterowanie: szkoła przy hali sportowej
* jest pewna szansa na przedłużenie festiwalu o jeszcze jeden dzień (start 3 sierpnia)
Nowością jest możliwość wcześniejszej rejestracji internetowej, która daje dodatkowe przywileje dla uczestników. Między innymi, możliwość zakupu festiwalowej koszulki w tym także (po raz pierwszy) koszulek damskich!
Żeby nie zaśmiecać tematu oraz nie kopiować wszystkiego ze strony... zapraszamy właśnie na stronę festiwalową W miarę napływania nowych informacji, będzie ona na bieżąco aktualizowana. Oczywiście będziemy także o tym informować na forum a także na profilu festiwalowym na Facebooku: www.facebook.com/festiwalognia
Finał
Finał, jak i cały klimat festiwalu to szeroko pojęty Horror... zaczynając od tak oczywistych postaci jak zombie, wampiry, duchy po te znane z filmów... np. Laleczka Chucky, Freddy Krueger, Sadako.
------------------------------
Mamy także kilka niespodzianek, ale o tym niedługo... Reszta informacji w najbliższych dniach, zarówno na forum jak i na stronie festiwalowej.
W razie pytań służymy pomocą oraz informacją |
_________________ www.festiwalognia.pl |
|
|
|
 |
Haku

Pomogła: 2 razy Skąd: Suwałki
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 6:48 pm
|
|
|
Nareszcie jakiś informacje odnośnie ostródy Damskie koszulki nareszcie |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 1:34 pm
|
|
|
A tak prezentuje się koszulka festiwalowa
Koszulki można już zamawiać. Warunkiem otrzymania koszulki jest dokonanie rejestracji internetowej. Nie trzeba opłacać wejściówki, ale trzeba opłacić koszulkę! W innym wypadku, zamówienie będzie nie zrealizowane. Warto zrobić to wcześniej, ponieważ koszulek do kupienia na miejscu może nie być... |
| |
|
|
|
 |
Yameso
******* taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 24
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 3:29 pm
|
|
|
Już wiem jak Shao przyjedzie ubrany |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
czadzikdymek
*
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 7:36 pm
|
|
|
w końcu cokolwiek o tym ;D:D od razu zapowiadam że tam zagoszczę !a i czy ktoś jedzie z Rzeszowa, Podkarpacia, okolic???:D |
_________________ po prostu parowa xD
!!życie jest piekne!! |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 8:38 pm
|
|
|
Nikus, a nie będzie darmowych koszulek dla osób które biorą udział w finale (tak jak było niby rok temu ;D) |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 8:47 pm
|
|
|
| Nigdy tak nie było... niestety nie było też tańszych koszulek dla tych co występowali |
|
|
|
 |
Otto
**
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 10:40 pm
|
|
|
do ludzi : czy duzo osob bierze mono
do organizatorow : jesli bedzie troche ludzi z mono to czy daloby rade zalatwic pare palet
z gory dzieki za odpowiedz |
|
|
|
 |
dzielny

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 9:21 am
|
|
|
palety? nie ma problemu, powiedz tylko ile |
_________________ Nie ma za trudnych trików, są tylko takie którym poświęca się za mało czasu.
www.dzielny.pl |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 10:46 am
|
|
|
Wczoraj latałem sobie po kanałach i zobaczyłem, że gdzieś w Warszawie robią Lip Dub.
Przypomniało mi się że na forum padłu już ten pomysł, wiem że już mało czasu, ale może warto spróbować. Oto link do tamtego tematu: http://kuglarstwo.pl/foru...dzie-vt6834.htm
Kiedy będą wiadomości, kto z zagranicy zagości na Ostródzie |
|
|
|
 |
Morgana

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 11:24 am
|
|
|
Fajnie by było, gdybyście przed festiwalem dali znać, jak mniej więcej będzie wyglądał finał. W ten sposób można by oszczędzić sporo czasu na miejscu np. na bieganie po lumpeksach za kostiumami zwłaszcza gdyby finał miał być w piątek. |
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 3 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
|
|
|
 |
Divus
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 11:47 am
|
|
|
| @Up: "UWAGA! Staramy się przygotować kolejną atrakcję dla uczestników. Przez to możliwe jest przesunięcie "Igraszek z Ogniem" na czwartek, natomiast Finału na piątek. O zmianach będziemy informować." |
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 3 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 11:48 am
|
|
|
| @up: mój błąd |
_________________ Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 11:50 am
|
|
|
No właśnie Jednak, jeżeli zostanie przesunięty finał i igraszki to wspomniana atrakcja wskoczy na sobotni wieczór. Wszystko to wiąże się dodatkowo z wydłużeniem festiwalu o jeden dzień, także "ilościowo" zostanie dokładnie tyle samo dni przed finałem |
|
|
|
 |
ziółek

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 12:00 pm
|
|
|
Otto spokojnie bierz mono na pewno bedzie troche ludzi z mono.
a ile palet? hmmm sadze ze jakies 20 powinno wystarczyc na jakies MONOwygłupy
dasz rade dzielny tyle załatwic?
i polecał bym branie Euro palet-najtrwalsze i najmocniejsze sa |
_________________ wolność zaczyna się tam gdzie kończy się strach |
|
|
|
 |
haosone
..

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 11:49 am
|
|
|
| Za co jest ta oplata bo ja zem slyszal iz to za darmo mialo byc... Ktos cos na make a connection mowil... |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel

Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 31 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:31 pm
|
|
|
| przecież normalne, że płaci się za imprezę. Nieliczne jeszcze są za darmo, jak ulicznicy, ale przecież impreza sama z siebie się nie weźmie, a wszystko kosztuje. |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<<
>>www.dragonus.pl ->super tanie gry i jojo << Koniec reklamy |
|
|
|
 |
Mikłosz

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 12:18 am
|
|
|
Ciekawie, ciekawie zwłaszcza temat finału |
|
|
|
 |
skrzymek
**
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 1:52 pm
|
|
|
DZIELNY!
To ja poproszę od razu 7 palet (3 na stół 4 na ławeczki) do kółeczka grillowego, żebyśmy monocyklistom nie podkradali z ich toru przeszkód (tak, dokładnie tak jak na majowej zamierzam grillować ) |
_________________ uważaj kręcę poikami! ktoś już przez to stracił zęby. ^^ |
|
|
|
 |
|
|