[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda

Umówione miejsca, zloty, festiwale, warsztaty, imprezy

Moderator: #organizer

ODPOWIEDZ
Nikus

[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda

Post autor: Nikus »

Grupa eXodus ma zaszczyt zaprosić wszystkich kuglarzy na siódmą edycję najstarszej i największej imprezy kuglarskiej w Polsce.

Termin: 4-8 sierpnia 2010*
Miejsce: Ostróda
Koszt: 40 zł (35 zł w przedsprzedaży)
Zakwaterowanie: szkoła przy hali sportowej

* jest pewna szansa na przedłużenie festiwalu o jeszcze jeden dzień (start 3 sierpnia)

Nowością jest możliwość wcześniejszej rejestracji internetowej, która daje dodatkowe przywileje dla uczestników. Między innymi, możliwość zakupu festiwalowej koszulki w tym także (po raz pierwszy) koszulek damskich!

Żeby nie zaśmiecać tematu oraz nie kopiować wszystkiego ze strony... zapraszamy właśnie na stronę festiwalową ;) W miarę napływania nowych informacji, będzie ona na bieżąco aktualizowana. Oczywiście będziemy także o tym informować na forum a także na profilu festiwalowym na Facebooku: www.facebook.com/festiwalognia
Finał
Finał, jak i cały klimat festiwalu to szeroko pojęty Horror... zaczynając od tak oczywistych postaci jak zombie, wampiry, duchy po te znane z filmów... np. Laleczka Chucky, Freddy Krueger, Sadako.

------------------------------
Mamy także kilka niespodzianek, ale o tym niedługo... Reszta informacji w najbliższych dniach, zarówno na forum jak i na stronie festiwalowej.

W razie pytań służymy pomocą oraz informacją :)
Ostatnio zmieniony ndz sty 30, 2011 12:39 am przez Nikus, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
Haku
Kontakt:

Post autor: Haku »

Nareszcie jakiś informacje odnośnie ostródy :D Damskie koszulki nareszcie :D
Nikus

A tak prezentuje się koszulka festiwalowa :)

Obrazek

Koszulki można już zamawiać. Warunkiem otrzymania koszulki jest dokonanie rejestracji internetowej. Nie trzeba opłacać wejściówki, ale trzeba opłacić koszulkę! W innym wypadku, zamówienie będzie nie zrealizowane. Warto zrobić to wcześniej, ponieważ koszulek do kupienia na miejscu może nie być...
Ostatnio zmieniony śr lip 07, 2010 8:48 pm przez Nikus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yameso
Kontakt:

Post autor: Yameso »

Już wiem jak Shao przyjedzie ubrany :D
Awatar użytkownika
paroowa

Post autor: paroowa »

<p>w końcu cokolwiek o tym ;D:D od razu zapowiadam że tam zagoszczę !a i czy ktoś jedzie z Rzeszowa, Podkarpacia, okolic???:D</p>
Ostatnio zmieniony śr lip 07, 2010 12:29 pm przez paroowa, łącznie zmieniany 1 raz.
KoRn

Post autor: KoRn »

Nikus, a nie będzie darmowych koszulek dla osób które biorą udział w finale (tak jak było niby rok temu ;D) ??
Nikus

Nigdy tak nie było... niestety nie było też tańszych koszulek dla tych co występowali
Otto

Post autor: Otto »

do ludzi : czy duzo osob bierze mono
do organizatorow : jesli bedzie troche ludzi z mono to czy daloby rade zalatwic pare palet
z gory dzieki za odpowiedz
Awatar użytkownika
dzielny
Kontakt:

Post autor: dzielny »

palety? nie ma problemu, powiedz tylko ile :)
KoRn

Post autor: KoRn »

Wczoraj latałem sobie po kanałach i zobaczyłem, że gdzieś w Warszawie robią Lip Dub.
Przypomniało mi się że na forum padłu już ten pomysł, wiem że już mało czasu, ale może warto spróbować. Oto link do tamtego tematu: http://kuglarstwo.pl/forum/topics5/lip- ... vt6834.htm

Kiedy będą wiadomości, kto z zagranicy zagości na Ostródzie ?? :D
Awatar użytkownika
Morgana

Post autor: Morgana »

Fajnie by było, gdybyście przed festiwalem dali znać, jak mniej więcej będzie wyglądał finał. W ten sposób można by oszczędzić sporo czasu na miejscu np. na bieganie po lumpeksach za kostiumami :-D zwłaszcza gdyby finał miał być w piątek.
Awatar użytkownika
Tequila

Post autor: Tequila »

Awatar użytkownika
Divus

Post autor: Divus »

@Up: "UWAGA! Staramy się przygotować kolejną atrakcję dla uczestników. Przez to możliwe jest przesunięcie "Igraszek z Ogniem" na czwartek, natomiast Finału na piątek. O zmianach będziemy informować."
Awatar użytkownika
Tequila

Post autor: Tequila »

@up: mój błąd
Nikus

No właśnie :) Jednak, jeżeli zostanie przesunięty finał i igraszki to wspomniana atrakcja wskoczy na sobotni wieczór. Wszystko to wiąże się dodatkowo z wydłużeniem festiwalu o jeden dzień, także "ilościowo" zostanie dokładnie tyle samo dni przed finałem :)
Awatar użytkownika
ziółek

Post autor: ziółek »

Otto spokojnie bierz mono ;-) na pewno bedzie troche ludzi z mono.

a ile palet? hmmm sadze ze jakies 20 powinno wystarczyc na jakies MONOwygłupy :-P
dasz rade dzielny tyle załatwic? :clever:

i polecał bym branie Euro palet-najtrwalsze i najmocniejsze sa :-D
Awatar użytkownika
haosone

Post autor: haosone »

Za co jest ta oplata bo ja zem slyszal iz to za darmo mialo byc... Ktos cos na make a connection mowil...
Grace
Kontakt:

Post autor: Grace »

przecież normalne, że płaci się za imprezę. Nieliczne jeszcze są za darmo, jak ulicznicy, ale przecież impreza sama z siebie się nie weźmie, a wszystko kosztuje.
Awatar użytkownika
Mikłosz

Post autor: Mikłosz »

Ciekawie, ciekawie :cfaniak: zwłaszcza temat finału :D
skrzymek

Post autor: skrzymek »

DZIELNY!

To ja poproszę od razu 7 palet (3 na stół 4 na ławeczki) do kółeczka grillowego, żebyśmy monocyklistom nie podkradali z ich toru przeszkód :D (tak, dokładnie tak jak na majowej zamierzam grillować :D)
ODPOWIEDZ