wstażki aktywne w UV
Moderatorzy: Mojżesz, #majster
wstażki aktywne w UV
czy ktoś wie gdzie nabyć same kolorowe wstążki aktywne w UV? Pa-lit-chi mieli na warsztatach kije ze wstążkami do UV- Cieniutkie i mocno jaskrawe i sznurki w róznych kolorach.
- Yameso
- Kontakt:
Zawsze możesz kupić sznurki do diabolo - są cieniutkie i aktywne w UV. O tym że wytrzymałe nie będę nawet wspominać
Do kupienia na:
*.zonglerka.pl
*.kuglarstwo.pl
*.crazytoys.pl
Wystarczy zebrać kilka w pąk i powinno być ok

Do kupienia na:
*.zonglerka.pl
*.kuglarstwo.pl
*.crazytoys.pl
Wystarczy zebrać kilka w pąk i powinno być ok

no to wszystko widziałam już...ale tyle tych wstęg potrzeba, że niejako się to mało opłaca.
eh. aż wstyd własnej niewiedzy... nigdy nie sądziłam, że przyjdzie nam przerzucić się na UV (tj częściowo)
wiecie gdzie kupić porządną farbę lub spray którym można malować ubrania i inne materiały? (mysle o skonstruowaniu ładnych wachlarzy widocznych w UV) no i zagadka stulecia farby do ciała widoczne nie tylko w UV ale i w całkowitej ciemności...
eh. aż wstyd własnej niewiedzy... nigdy nie sądziłam, że przyjdzie nam przerzucić się na UV (tj częściowo)
wiecie gdzie kupić porządną farbę lub spray którym można malować ubrania i inne materiały? (mysle o skonstruowaniu ładnych wachlarzy widocznych w UV) no i zagadka stulecia farby do ciała widoczne nie tylko w UV ale i w całkowitej ciemności...