liny kewlarowe
Moderatorzy: Mojżesz, #majster
liny kewlarowe
Witam chcialbym się dowiedziec jakie kupic wachlarze (liny kewlarowe) poniewarz chcialem sobie kupic te warkocze z kuglarstwa ale drogie som i się zastanawiam nad kupnem tych za 80 i 180 zl muglby mi ktos powiedziec które najlepiej kupic albo podac stronke jakoms gdzie morzna je kupic i jeszcze chcialbym się dowiedziec na ile podpalen takie wystarczajom i jak dlugo mniejwiecej się palom 
- wachlarze to nie liny kewlarowe...
- zadaj konkretne pytanie, a nie spekulujesz miedzy "tym a tym"
- na forum masz wystarczająco duzó linków i innych informacji odnosnie sklepów ze sprzętem
- pisz swoje posty w wordzie, sprawdzaj błedy i wklejaj je...
- zadales kilka pytań o długośc palenia i na ile wysttarczają, nie odpisze Ci bo nie wiem o jakie liny Ci chodzi. Napisz konkretnie...
Nie napisałem tego postu ze złośliwości ale po to żebyś się czgeoś nauczył. Masz już i tak dwa ostrzeżenia. Weż sobie do serca to co napisalem.
- zadaj konkretne pytanie, a nie spekulujesz miedzy "tym a tym"
- na forum masz wystarczająco duzó linków i innych informacji odnosnie sklepów ze sprzętem
- pisz swoje posty w wordzie, sprawdzaj błedy i wklejaj je...
- zadales kilka pytań o długośc palenia i na ile wysttarczają, nie odpisze Ci bo nie wiem o jakie liny Ci chodzi. Napisz konkretnie...
Nie napisałem tego postu ze złośliwości ale po to żebyś się czgeoś nauczył. Masz już i tak dwa ostrzeżenia. Weż sobie do serca to co napisalem.
- fire_pająk
hmmm
co ma jedno do drugiego nie wiem.
jak kto uwaza no ale nic polecam *.crazytoys.pl
ponoc najtaniej
ale te teksty to sobie pisz w wordzie
poza tym im grubsze liny tym się dluzej pala:)
co ma jedno do drugiego nie wiem.
jak kto uwaza no ale nic polecam *.crazytoys.pl
ponoc najtaniej
ale te teksty to sobie pisz w wordzie
poza tym im grubsze liny tym się dluzej pala:)
Ostatnio zmieniony śr sty 17, 2007 7:49 pm przez fire_pająk, łącznie zmieniany 1 raz.
fire_pająk pisze:polecam *.crejzitojs.pl
uwaga na pisownię
po prostu po angielsku powinno być ;P
*. c r a z y t o y s.pl