Oficjalna koszulka kuglarstwa [zamówienie]

Tematyka ogólno kuglarska. Plotki, ciekawostki i wszystko co związane z tematyką forum.

Moderator: #nadzorca

Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Oficjalna koszulka kuglarstwa [zamówienie]

Post autor: bas »

W końcu, po długich przygotowaniach mamy już wersję ostateczną oraz atrakcyjną cene. Wielkie podziękowania dla
con3x, Rhalf, Nikus, pletwa, którzy zaoferowali swoją pomoc i czas. Dzięki nim mamy naprawdę coś wyjątkowego.

UWAGA! Zamawianie indywidualnych koszulek jest już niemożliwe. Można było to robić do 11 sierpnia. Można jednak nadal zamówić koszulkę z głównym logo.

Postawiliśmy na jakość i dużą różnorodność kolorów.
Do wyboru macie 20 różnych modeli, oddzielne kroje dla kobiet i mężczyzn, każde w 4 lub 5 rozmiarach. Jeśli sobie życzycie, wasza koszulka może zostać przyozdobiona ksywką z forum lub waszym imieniem. Dodatkowy napis może być na rękawie lub na plecach. Dzięki tej różnorodności, każde z was może mieć indywidualną, niepowtarzalną koszulkę. Ceny bardzo atrakcyjne. Dla mężczyzn zaczynają się od 21zł, a dla kobiet od 23zł.

Aby się w tym wszystkim połapać koszulki zamawiamy przez formularz sklepowy. Do tego celu został stworzony specjalny dział z opisami i zdjęciami poszczególnych modeli. Przy okazji właściciele kont w sklepie będą mogli sobie nabić trochę punktów do zniżek.
Jeśli, dla kogoś ta forma zamawiania jest nieczytelna, trudna, niewygodna, to jestem otwarty na inne propozycje.

Cieżko przewidzieć ilość chętnych, w każdym bądź razie zamówienie zostało wycenione przy nakładzie stu indywidualnych wzorów i pójdzie do drukarni po przekroczeniu tej liczby. Wstępnie oceniam, że zbieramy zamówienia do połowy sierpnia. Później będzie można dodrukować następną partię ale prawdopodobnie cena będzie wyższa i nie będzie możliwości zamówienia własnej ksywki oraz będą ograniczone rozmiary i kolory.

Z racji tego, że koszulki będą robione konkretnie na wasze zamówienie, konieczne będzie opłacanie ich z góry. Jeśli nie macie możliwości zrobienia przelewu, to poczekajcie chwilę. Na koniec będzie można zamówić koszulki za pobraniem. Niestety nie będzie można w ten sposób zamówić koszulek z nadrukiem ksywki.

Na koniec najważniejsze czyli zapraszam do Katalogu KOSZULEK KUGLARSKICH

-- Wrzucam poniżej odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania --
- jest możliwość otrzymania rachunku na koszulki (należy taką opcje zaznaczyć w formularzu zamówienia)
- zamówienia i opłaty składamy do 9 sierpnia
- chciałbym aby koszulki były gotowe na ostróde ale proszę tego nie zakładać.
- jeśli zamówicie z opcją wysłania poczty a w miedzyczasie dogadamy się na odbiór osobisty to oddam wam nadpłatę.
- Opłaty za koszulki będzie można uregulować na festiwalach:
Sztukmistrze w Lublinie, FROG w Gdyni. Pamiętajcie swoje numery zamówień.
- Uruchomilismy punkty odbioru koszulek bez opłat pocztowych w Warszawie (pl. Wilsona) oraz w Krakowie (Karmelicka 36)
- Możemy zrobić koszulki dla waszych grup, zesppołów, teatrów kuglarskich (plecy wasza nazwa, rękaw ksywka)
- Na plecach możecie mieć dłuże napisy nawet w kilku linijkach.
Ostatnio zmieniony pn lis 08, 2010 8:03 pm przez bas, łącznie zmieniany 13 razy.
Awatar użytkownika
Szy

Post autor: Szy »

Robot oznajmia mi że w formularzu są niedozwolone znaki, a wpisałam tylko ksywe i kod weryfikacyjny
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Uzupełniłem informacje o rozmiary w centymetrach. Osobno dla
kobiet i mężczyzn. Dzięki temu będzie wam łatwiej dobrać rozmiar, bo wiadomo, że co firma to inne wielkości.
Najłatwiej zmierzyć swoją ulubioną koszulkę, która dobrze na was leży i sprawdzić w podanych wyżej tabelkach.

Szy - Żeby zamówić koszulkę należy wpierw dodać ją do koszyka. Służy do tego taki duży przycisk po prawej "Do Koszyka".
Niżej położone formularze służą do przekazywania opini o produkcie lub wysyłania szybkich zapytań. Tutaj nie ma potrzeby ich wypełniania.
Awatar użytkownika
Raziel
Kontakt:

Post autor: Raziel »

Basie będziesz na Sztukmistrzach ?? Czy jest możliwość przedpłaty i odebrania na festiwalu ??
Awatar użytkownika
Julek

Post autor: Julek »

Oj Raziel, czytaj dokładnie ;]
Dostępne będa pewnie dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.
Sam sobie już zamawiam, wiem już że chce dwie, tylko tyle tych kolorów że nie mogę się zdecydować :D

Edit:
Zamówione :D
Awatar użytkownika
Raziel
Kontakt:

Post autor: Raziel »

przepłaty na sztukmistrzach, odebrania na ostródzie <o ile byłyby na ostróde>, przepraszam za niedopisanie :-P
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Jeszcze nie wiem czy uda mi się dotrzeć na Sztukimistrzów. Jest taka szansa, wtedy oczywiście mogę zebrać przedpłaty od wszystkich zainteresowanych. Bardzo chciałbym aby zamówienie udało się zrealizować do czasu Ostródy. Jeszcze jednak jest zbyt wcześnie aby cokolwiek obiecywać.

Przepraszam wszystkich za taką ilość do wyboru :-) Dosteje często pytanie, "co polecam?"
Później zrobię statystyki zamówień aby ułatwić wam podejmowanie decyzji.
SzejnaMaT
**
Kontakt:

Post autor: SzejnaMaT »

a nie ma większych ?? xxl jest dla mnie za mala
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Nie sądziłem, że w śród nas są takie wielkoludy. Sprawdzę czy da się coś załatwić w tej sprawie. Z tego co pamiętam XXXL jest dostępna za 30% dopłatą.
Awatar użytkownika
Butterfly
..

Post autor: Butterfly »

Ile czasu,że tak zapytam będzie trwał ten sklep?Chodzi mi oto czy Np.we wrześniu będzie można koszulkę zamówić?czy trzeba teraz i koniec.:]
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Teraz zamawiamy hurtem. Planuję zamówić trochę więcej ale później już nie będzie takiego wyboru no i nie przewidzę teraz jakie ksywki. Zatem później będzie ograniczony wybór, droższy i bez ksywki. Choć jak się będzie dużo chętnych osób to znów zrobimy akcje lecz bardziej w kwietniu.
Awatar użytkownika
karol755
Kontakt:

Post autor: karol755 »

czyli do kiedy jest czas na zamówienie ??
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Uprzedzę, jak będzie się kończył. Wstępnie 9 sierpnia ale raczej to małoprawdopodobny termin.
Odpowiadając na pytanie z PW: Tak na koszulki mogę wystawić rachunek.
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Istnieje iskierka nadzieji, że jak się zbierzemy, zamówimy w przeciągu 10 dni koszulki i wszystko opłacimy, to pierwsza partia byłaby na Festiwal Ognia w Ostródzie. Troszkę optymistycznie podchodzę no ale wszystko w waszych rękach.
Z ciekawostek jak na razie w ciągu tych 2 dni zamówiono prawie 20 koszulek z czego każda jest inna. Nie ma 2 takich samych. ( Z plotek słyszałem, że fanki RADO szykują się do wielkiego zakupu szarych koszulek z ksywką ich idola ;-) )
Awatar użytkownika
TeDi
*
Kontakt:

Re: Oficjalna koszulka kuglarstwa [zamówienie]

Post autor: TeDi »

Postawiliśmy na jakość i dużą różnorodność kolorów.
Do wyboru macie 20 różnych modeli, oddzielne kroje dla kobiet i mężczyzn, każde w 4 lub 5 rozmiarach. Jeśli sobie życzycie, wasza koszulka może zostać przyozdobiona ksywką z forum lub waszym imieniem. Dodatkowy napis może być na rękawie lub na plecach. Dzięki tej różnorodności, każde z was może mieć indywidualną, niepowtarzalną koszulkę. Ceny bardzo atrakcyjne. Dla mężczyzn zaczynają się od 21zł, a dla kobiet od 23zł.

Witajcie. A ja mam w związku z koszulkami takie pytania - po pierwsze primo: czy jeśli kupię taką koszulkę to będę automatycznie potrafił żonglować, machać kijem jeździć na monocyklu? Czy innymi słowy będę żonglerem?
Po drugie primo - czy w tej koszulce będę wyglądał tak samo jak modelka? Szczerze mówiąc znudziło mi się już być, kim jestem, sikać na stojąco, nie mieć się za co chwycić z przodu i czym pobimbać przed lustrem i mieć narząd co się tak nieładnie choć popularnie nazywa. Więc jak to będzie?
Po trzecie primo - jeśli z primo pierwszego i drugiego nic nie wyjdzie, to czy macie koszulki w jedynym słusznym kolorze i rozmiarze - czarne XXL, nasycone męskimi feromonami? Chciałbym chociaż przyciągać.....
Aha, i po czwarte primo - czy w jakimś modelu koszulki przewidzieliście wąską kieszonkę o długości ok 12 cm i średnicy 8mm... na lufkę? Zawsze się to gdzieś zapodziewa albo tłucze i potem trzeba coraz bardziej zdziwionych żonglerów zaczepiać i pytać a oni wtedy zazwyczaj tez zadają pytanie typu "a masz co nabić"?
Będę super wdzięczny za odpowiedź

TeDi - sympatyczny jak zawsze
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 11:28 am przez TeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Można już zamawiać koszulki dla GIGANTÓW XXXL
Dla Panów dodałem tez zdjęcia poszczególnych modeli, bo nie wszyscy wierzą, że grafika odwzorowuje prawdziwy krój.

Koszulki są w 100% z bawełny oprócz szarej która ma w sobie 2% śmiecia (pewnie popiół bo oryginalna nazwa to ASH)

TeDi aby wyglądać tak jak modelka musiałbyś zamówić damską białą ale nie mart się w czarnej też będzie Ci dobrze (wyszczupla :-)
Już Twoje zamówienie dodałem do pozostałych innych
krakers

Post autor: krakers »

dlaczego nie ma zielonej? daloby rade taka zrobic? ciemny zielen, o!
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Ogłoszenia parafialne:

Opłaty za koszulki będzie można uregulować na festiwalach:
Sztukmistrze w Lublinie, FROG w Gdyni. Pamiętajcie swoje numery zamówień, bo ja mogę nie zapamiętać która koszulka należy do blondyna z krzywymi pojkami.

Jeśli bardzo zależy wam na odpowiednim złamaniu tekstu (czyli żeby był w dwóch linijkach ), to wstawcie znak " // " zamiast ENTERA. Tekst będzie wyśrodkowany. Dotyczy to napisów na plecach. Na rękawku jest większe ograniczenie. Część z was zignorowała moją prośbę o ograniczenie znaków do 10. ( i tak "Janek homosapiens" zostanie przycięty do "Janek homo" - żeby nie było, że nieostrzegałem :-) )

Aktualnie najpopularniejsze kolory to dla dziewczyn: black opal oraz light blue a dla chłopców czarna i niebieska. Nasi giganci XXXL stawiają na pomarańczowy.

krakers, Tak, da radę zrobić ciemno zieloną. Będzie innej marki, trochę gorszej gramatury i będzie kosztowała o 10zł więcej.
Awatar użytkownika
homer

Post autor: homer »

czyli na plecy ile max znaków ?
Gingers
Kontakt:

Post autor: Gingers »

Przepraszam, a zniżka studencka jest? :-P

A tak serio: można liczyć na zniżkę przy zakupie kilku koszulek?
ODPOWIEDZ