Która impreza kuglarska była twoim zdaniem najlepsza[2009]
Moderator: #nadzorca
Która impreza kuglarska była twoim zdaniem najlepsza[2009]
proste pytanie i odpowiedzi. w ankiecie chodzi o ogolne wrazenie jakie wywarla na was impreza.
jesli byla jakas na ktora bardzo chcielibyscie oddac glos a nie ma jej w ankiecie to przelejcie swoje zale na posty. zostanie to uwzglednione w wynikach.
(jest ograniczona ilosc odpowiedzi w tych ankietach)
ps
to nie ja robie niekuglarstwo -.-'
jesli byla jakas na ktora bardzo chcielibyscie oddac glos a nie ma jej w ankiecie to przelejcie swoje zale na posty. zostanie to uwzglednione w wynikach.
(jest ograniczona ilosc odpowiedzi w tych ankietach)
ps
to nie ja robie niekuglarstwo -.-'
Frog. Głównie dlatego, że był w Gdyni, czyli pod nosem. Była na nim cała nasza ekipa i dużo znajomych. Ale również dlatego, że był bardzo wysoki poziom występów i... wszystko działo się nad morzem
. Na Ostróde nie zagłosowałam jedynie przez to, że Shao i reszta bandy nie przyjechała!
A bez nich to nie to samo
.

- Drunken_Dwarf
Miałam przyjemność być na wielu imprezach kuglarskich w tym roku. Każda z nich była zupełnie inna i trudno jednoznacznie przyznać I m-ce którejkolwiek z nich, bo:
-> pod względem organizacji Ostróda ogniowa bije na głowę wszystkie inne;
-> pod względem wartości artystycznej i jakości przedstawień Sztukmistrze wyróżniają się mocno;
-> pod względem kameralności i różnorodności ulicznych akcji- KuglartFest
itp...
Postawię na Sztukmistrzów, jako że pod wieloma względami zapadł mi ten festiwal w pamięci, jako najbardziej ze wszech miar wartościowy:)
P.S. ze względu na fakt największej liczebności uczestników Ostróda Ogniowa wygra tę ankietę w przedbiegach![;]](./../images/smilies/icon_krzywy.gif)
-> pod względem organizacji Ostróda ogniowa bije na głowę wszystkie inne;
-> pod względem wartości artystycznej i jakości przedstawień Sztukmistrze wyróżniają się mocno;
-> pod względem kameralności i różnorodności ulicznych akcji- KuglartFest
itp...
Postawię na Sztukmistrzów, jako że pod wieloma względami zapadł mi ten festiwal w pamięci, jako najbardziej ze wszech miar wartościowy:)
P.S. ze względu na fakt największej liczebności uczestników Ostróda Ogniowa wygra tę ankietę w przedbiegach
![;]](./../images/smilies/icon_krzywy.gif)
- SoloBagdur
- Kontakt:
Postawiłam na FROG. 2 zwycięskie grupy konkursowe bardzo mnie ucieszyły - pokazy na na prawdę fajnym poziomie 
O pokazie All Staffs dobrze, że siedziałam bo inaczej bym padła z wrażenia - oglądałam to z opadem szczeny
Warsztaty Sebatiana również wiele mi dały - odważyły do prób żonglerki kijami i dały gruntowne wskazówki techniczne. Byle bym cos teraz z tym zrobiła ;P
Pa-Li-Tchi dali jak zawsze pokaz na wysokim poziomie i oczka mi się świeciły na widok iskierek
Było kilka na prawdę dobrych imprez w tym roku, więc ciężko było mi wybrać, ale jednak pokaz All Staffs dla mnie przebił chyba wszystko co działo się na innych festiwalach

O pokazie All Staffs dobrze, że siedziałam bo inaczej bym padła z wrażenia - oglądałam to z opadem szczeny

Warsztaty Sebatiana również wiele mi dały - odważyły do prób żonglerki kijami i dały gruntowne wskazówki techniczne. Byle bym cos teraz z tym zrobiła ;P
Pa-Li-Tchi dali jak zawsze pokaz na wysokim poziomie i oczka mi się świeciły na widok iskierek

Było kilka na prawdę dobrych imprez w tym roku, więc ciężko było mi wybrać, ale jednak pokaz All Staffs dla mnie przebił chyba wszystko co działo się na innych festiwalach