Wyjazd - termin 10-13.07
Moderator: #organizer
Wyjazd - termin 10-13.07
Gdzie Chciałbys się Pojawic?
Raczej SLOT. Głupio bo w tym samym czasie dzieją się 3 największe imprezy w kraju. Według mnie SLOT najlepiej balansuje rozrywkę z edukacją i zawsze zaskoczy mnie warsztatami na które w innych okolicznościach bym się nie wybrał. Wydaje mi się, że SLOT jest imprezą, którą powinni zainteresować się początkujący kuglarze, SESTC zaawansowani a GRUNWALD to impreza dla grup związanych z rycerstwem lub tych co chcą trochę kaski zarobić 

- Cyrik
- Kontakt:
no kurcze basie ja bym się chciał właśnie z tego powodu na wszystkich pojawić - niestety nie dam rady - no głupio strasznie no lipa smęt i w ogóle ;( ale cóż - kuglarzy się dalej także nie łamię się - po ŚESCT pewnie będę maksymalnie podbudowany - zastanawiam się nad poprowadzeniem tam warsztatów. Także nie wszystko stracone. Mam nadzieję ,że wszystkie te imprezy będą udane ,żeby osoby , które je wybiorą nie żałowały wyboru.
To jest jakis horror...
SLOT podciagnołem pod imprezy ktore co roku odwiedzam, ŚESCT nigdy nie byłem bo terminy padały w sesje co mi uniemozliwiało przyjazdu, teraz jak jest opcja to sa 2 terminy..no masakra normalnie...
Chetnie bede na SLOT i chetnie na ŚESCT jednym, słowem WIELKA KUPA, Czy termin ŚESCT nie moze zostac przesuniety? Niech organizatorzy spojrza na to...niech ktos im do rozumu przemowi...i w ogóle :(
SLOT podciagnołem pod imprezy ktore co roku odwiedzam, ŚESCT nigdy nie byłem bo terminy padały w sesje co mi uniemozliwiało przyjazdu, teraz jak jest opcja to sa 2 terminy..no masakra normalnie...
Chetnie bede na SLOT i chetnie na ŚESCT jednym, słowem WIELKA KUPA, Czy termin ŚESCT nie moze zostac przesuniety? Niech organizatorzy spojrza na to...niech ktos im do rozumu przemowi...i w ogóle :(
ja to widzę tak: 70km w linii prostej między srebrną a lubiążem czyli można pojeździć
w dzień warsztaty na slocie po obiedzie na wieczorne imprezy i nocne żonglowanie na Śestc. Jako że u mnie grunwald odpada w przedbiegach tylko te dwie imprezy mam do "obskoczenia" w ten weekend; jak się nie uda robić tak to wybieram oczywiście ŚESTC

Na slocie nigdy nie byłem, ale od wielu już legendy słyszałem. We wrocławiu na spotkaniach byłem, fakt, że na krótko ale jednak ;p
Jedno wiem - Slot to bardziej masówka, można tam odnaleźć swoje miejsce, ale ja tak naprawdę jadę nie dla setek warsztatów itp itd... ja jadę dla ludzi... dlatego wybieram ŚESTC, ze względu na bardziej kameralną atmosferę i wiele znajomych mordek które będę mógł znowu zobaczyć
I dla mnie tutaj żadnego konfliktu terminów nie ma, z przyczyn opisanych wyżej.
Co więcej powiem że terminy super, bo w końcu ŚESTC nie będzie kolidowało z sesją
Jedno wiem - Slot to bardziej masówka, można tam odnaleźć swoje miejsce, ale ja tak naprawdę jadę nie dla setek warsztatów itp itd... ja jadę dla ludzi... dlatego wybieram ŚESTC, ze względu na bardziej kameralną atmosferę i wiele znajomych mordek które będę mógł znowu zobaczyć

Co więcej powiem że terminy super, bo w końcu ŚESTC nie będzie kolidowało z sesją

- Buble Gum
- Kontakt:
Ale bzdura dwie największe imprezy na Dolnym Śląsku na cały rok i w tym samym terminie, o ile slot jest na tyle komercyjny ze jemu wisi to ŚESTC powinno się zastanowić. Naprawdę nie rozumiem, fajnie fajnie ze niby przyjedzie 25 forumowiczów z których pewnie 10 i tak nigdzie się nie pojawi. Taką imprezę robi się chyba po to żeby fajnie spędzić czas jeżeli nie pojadę na slot a pojadę na śestc to zamiast mieć 2x fun będę miał 1x fun czyli tak jak by śestc nie było
.
W zeszłym roku chyba finansowo nie było za dobrze to gdzie jakieś wnioski? Lokalizacja pozbawia przygodnych niedzielnych spacerowiczów. Równolegle ze slotem to mimo postów na forum wydaje mi się ze z tych co się wachają pól na pól wybierze jednak slot.

W zeszłym roku chyba finansowo nie było za dobrze to gdzie jakieś wnioski? Lokalizacja pozbawia przygodnych niedzielnych spacerowiczów. Równolegle ze slotem to mimo postów na forum wydaje mi się ze z tych co się wachają pól na pól wybierze jednak slot.
- Cyrik
- Kontakt:
a na innych imprezach byłaś ? :>nikita pisze:Slot jest najlepszy,ludzie,atmosfera,warsztaty,miejsce,więc ja zdecydowanie wybieram i polecam Slot
uch to niedobrze..... ale w sumie to jest plus na koszt Śesctnikita pisze:haa a co do ceny,to bilet kupowany na miejscu,bez żadnej przedpłaty to nie 100 zł,a 150zł zdrożało...