Hejka wszystkim!
Serdecznie zapraszam na
przegląd grup fireshow 30.03.2009, który odbędzie się w ramach Toruńskich Spotkań Kultury Studenckiej. Zgłosić się może każdy, kto ma ochotę zażyć trochę zdrowej konkurencji wśród znajomych i przy okazji mieć dużo dobrej zabawy, jak to bywa w Toruńsku

Wszystkie informacje a propos TSKS oraz karte zgłoszeniową (a fuj tak nielubiane przez wszystkich papiery, ale niestety nieuniknione przy tego typu imprezach) znajdziecie w załączniku, który mam nadziej uda mi się dodać
Niestety w rozpisce TSKS jeszcze nie figurujemy, ale nie przejmujcie się będziemy na pewno!!! ja juz tego dopilnuje

ponoć mamy rozpoczynać festiwal i w związku z tym przegląd grup fire show (oczywiście można wystąpić indywidualnie) ma być w poniedziałek, co mnie wcale nie cieszy, ale cóż.. z wszelkimi pytaniami możecie się kierować do mnie albo do Samorządu Studenckiego UMK na adres
festiwal.tsks@gmail.com gdzie również organizatorzy proszą by nadsyłać karty zgłoszeniowe. DOBRA WIADOMOŚĆ!! Pokrywają koszt przejazdu oraz nocleg!!!!a za "pierwsze miejsce" dyplom na ściane

czy coś tam..
KOLEJNA DOBRA WIADOMOŚĆ!!!
Planujemy zorganizować VARIETE ALTERGRAWITACJE czytaj warsztaty z jakąś konkretną ekipą (jak ostatnio na Toruńskich Dniach Sztuk Cyrkowych)w weekend poprzedzający przegląd, zatem nie jechalibyście, a przynajmniej większość z was, jedynie na występ,ale również na konkretny trening, co zapewne wszystkich cieszy

uwieńczeniem byłby poniedziałkowy przegląd grup fire show. zobaczymy jak wyjdzie, ale już myślimy i kombinujemy, jak to mamy w zwyczaju, może coś się urodzi.
Co wy na to?
Termin pasi/ nie pasi?
Na przegląd nie mamy wpływu, na variete tak. Zatem czekam na odzew.
Pozdro z Piernikowa
Asia S.