TORUŃSKIE DNI SZTUK CYRKOWYCH 28-30 XI - otwarte warsztaty!!

Umówione miejsca, zloty, festiwale, warsztaty, imprezy

Moderator: #organizer

Awatar użytkownika
asia sowa
**

TORUŃSKIE DNI SZTUK CYRKOWYCH 28-30 XI - otwarte warsztaty!!

Post autor: asia sowa »

Witam serdecznie!!!

W imieniu Studenckiego Koła Żonglerskiego mam zaszczyt zaprosić wszystkich tu obecnych na Toruńskie Dni Sztuk Cyrkowych, które odbędą się w weekend Andrzejkowy, zatem przybywajcie do Toruńska!

Rozkład jazdy:

piątek 28 XI 2008
15.30-17.00 sala gimnastyczne Studium Wychowania Fizycznego i Sportu na ul. Gagarina
zapoznanie się z gośćmi specjalnymi, wspólny trening i opracowanie harmonogramu całodniowych warsztatów sobotnich
18.00-20.00 klub "Cesky sen" ul. Łazienna, prezentacja filmów dotyczących pantomimy i sztuk parateatralnych
od 20.00 impreza uv w klubie "Cesky sen"

sobota 29 XI
10.00-18.00 sala gimnastyczne IV LO na ul. Warszawskiej 1/5 OTWARTE WARSZTATY!!!
- EVEAN & DECLAN ( Irlandia) : żONGLERKa, KONTAKT , DIABOLO, KIJE,
POI NEW STYLE
-MURIEL ( Francja ): żonglerka
- WITEK (Wrocław): żonglerka, manipulacja

a wieczorem imprezka na mieście;) :clever:

niedziela 30 XI
10.00-13.00 miejsce jak wyżej, warsztaty z czego dusza zapragnie, czyli wybór należy do nas
15.00-17.00 sala gimnastyczna przy ul. Mickiewicza warsztaty z chusty wertykalnej - tissue poprowadzi Stokrotka

kuniec.

WAŻNE!!
niestety NOCLEG TYLKO Z SOB NA NDZ w SP1 UL. Wielkie Garbary 9,
ponieważ nie mamy kasy na dodatkową noc :-(
zatem jeśli masz ochotę przyjechać w piątek, to proszę o kontakt
będziemy kombinować!!!
w razie W:
mój tel.: 504 38 26 29
mail: gufolino@gmail.com

CO WY NA TO?
poazdrawiam
sowa
Awatar użytkownika
Nightshine

Post autor: Nightshine »

piękna inicjatywa jak dla mnie. Tylko ten nocleg;/ ale na szczęscie nie jest zimno na dworze^^
Awatar użytkownika
Kami

Post autor: Kami »

Jeśli mi kasa pozwoli i dostanę wypłatę przed 28 a nieraz tak mam to na pewno wbijam bo zaciekawił mnie ten "Poi New Style" :D
krakers

Post autor: krakers »

raczej bede :) przynajmniej się postaram byc ;]
Awatar użytkownika
asia sowa
**

aha i czego nie dodałam, a może nie wydawać się tak oczywiste.
WSZYSTKIE WARSZTATY SĄ ZA FREE, tylko obiadków wam nie serwujemy :-P

i jeszcze jedno.
ta impreza jest możliwa dzięki kasie jaka dostaliśmy od Akademickiego Związku Sportowego UMK i doszliśmy do wniosku z ekipa toruńską, znana wam zapewne z Altergrawitacji, że skoro pieniądze maja być wydane na instruktorów, wynajem i obsługę sali to super jeśli skorzystamy z tego wszyscy i stąd pomysł zorganizowania otwartych warsztatów w ramach Toruńskich Dni Sztuk Cyrkowych.

zapraszam jeszcze raz.

tylko ten nocleg z pt na sob kombinujecie we własnym zakresie, a w ostateczności do mnie się zgłaszać, to będziemy myśleć.
krakers

ja chcialem się dowiedziec jak sa te wszystkie miejsca rozmieszczone? daleka sa od siebie te sale i punkty? we wlasnym zakresie jezdzimy? jak to wyglada?
kurok

Post autor: kurok »

Daleko nie jest, więc może zabiorę swoją zgraję i wpadniemy, byłoby ciekawie :-))
Awatar użytkownika
asia sowa
**

krakosx666 pisze:ja chcialem się dowiedziec jak sa te wszystkie miejsca rozmieszczone? daleka sa od siebie te sale i punkty? we wlasnym zakresie jezdzimy? jak to wyglada?
jedynie sala na ul. Gagarina znajduje się poza centrum, ale dojazd jest bardzo łatwy. Z dworca pkp toruń główny można śmiało dojechać pod sama OdNowe, nasz bardzo charakterystyczny klub studencki, który jest niedaleko sali gimnastycznej, autobusem nr 36.
Jeżeli chodzi o pozostałe sale to znajdują się w obrębie centrum, jedna z nich na ul. Warszawskiej jest w IV LO za Kinem Grunwald - miejscem, gdzie była ubiegłoroczna Gala Altergrawitacji, a na ul. Mickiewicza to już chętnych akrobatów za rączkę zaprowadzimy.

WAŻNE :!:
Wprowadzamy opłatę za nocleg w SP1 z sob na ndz w wysokości 10zł.
wszystkie warsztaty są otwarte i bezpłatne!!!
nadal jest aktualne, nieodpłatne bo na waleta przenocowanie z pt na sob,
ale podkreślam tylko ta jedna noc.
Paulo1500

Post autor: Paulo1500 »

Fajnie to wygląda, bardzo lubię Toruń więc jak nic mi nie wypadnie to zjawię się w sobotę z rana.
Awatar użytkownika
agni

Post autor: agni »

odnosnie zaproszonych gosci
witka znacie
Declan od ponad roku jest w szkole zonglerki w katakomben , swietny w balansach
Evean - to pierwsza osoba , ktora widzialam z diabolo w rekach jakies 6 lat temu - teraz jest super, super, dobry tez w kontakt kiju byl w szkole cyrkowej w holandii
muriel dobra w zonglerce , rowniez po szkole cyrkowej tyle ze w wloszech
chuste bede prowadzic ja i dla poczatkujacych to w sam raz
nie wykluczone , ze w tym czasie beda tez jakies zajecia z akrobatyki , ktore beda prowadzic goscie
takze sama jestem ciekawa choc ich wszystkich znam ile fajnych rzeczy moge się nauczyc
Awatar użytkownika
DD_Clamor

Post autor: DD_Clamor »

będę. Zapraszam na super spotkanie w Toruniu, nie pożałujecie jak przyjedziecie, joł !!
Awatar użytkownika
Nightshine

Post autor: Nightshine »

10h dojazdu z Lustra do Torunia. trzeba pojechać Może zabiera się ktoś z Opola/Opolskiego/gdzieś z dolnych partii polski^^?
Awatar użytkownika
Marco

We can throw together;>

Post autor: Marco »

A więc ja.. Marek Born ..myślę że będę :D Wpadnę z kolegą i razem porzucamy dużymi piłkami. Największe atrakcje z tego co widzę są właśnie w sobotę i niedzielę więc nocleg jak powyżej pasuje jak najbardziej:) Boję się trochę dużych miast bo nie miałem zbyt wielu okazji do samotnej penetracji świata xD Ale już nie mogę się doczekać;)
Awatar użytkownika
binia

Post autor: binia »

Hmm...coprawda w sobotę mam robotę ale w niedzielę cała jestem z Wami :-D
SzejnaMaT
**
Kontakt:

Post autor: SzejnaMaT »

i przypuszczam ze ja tez bede^^ beda lekcje spinningu :-D i imprezka okolicznosciowa... :D:D: slyszysz Marek ?? :D:D:D bedzie ostro^^ :D:D

1
4estMan

Post autor: 4estMan »

A czy sala jest dostępna do treningów tylko w wyznaczonych godzinach czy cały czas?
Awatar użytkownika
asia sowa
**

sala jest dostępna tylko w wyznaczonych godzinach, ponieważ za każdą godzinę płacimy i w związku z tym wynajęliśmy na tyle godzin na ile nas było stać.

15.30-17.00 na Gagarina pt.
10.00-20.00 na Warszawskiej w VI LO sob.
i tutaj mała zmiana, ponieważ o 1h dłużej będziemy mogli korzystać w ndz
10.00-14.00 na Warszawskiej i 15.00-17.00 na Mickiewicza ndz.

pozdrawiam!
Awatar użytkownika
agni

Post autor: agni »

a tu taki filmik z zabawami chlopakow :-o , santiego znacie z altergrawitacji, jordaan to brat tego kolesia z belgijskiego duetu , ktory byl w srebnej gorze, a declan przyjedzie teraz do torunia na spotkania

http://www.youtube.com/watch?v=zNYHN7HeK7c
Awatar użytkownika
Shao

Post autor: Shao »

mam całkiem blisko, więc zastanawiem się czy nie wpadne choć na 2 dnie. Narazie jestem na antybiotykach i paskudnie schorowany. Ale dopiero wtorek. Może do soboty będzie lepiej! Postaram się być. Bo też mnie ten New style poi interesuje :clever:
krakers

ogolnie mam z 70km do torunia, praktycznie nie duzo ale nakladaja mi się terminy...ale dupcia...zrezygnuje ze wsyzstkiego i się stawie! musze! tymbardziej ze to bd moja pierwsza taka impreza/warsztaty : ) no i z wielka checia Was poznam : )
ODPOWIEDZ