[10-13.11.2011]Kurs Pedagogiki Cyrku, Łódź

Umówione miejsca, zloty, festiwale, warsztaty, imprezy

Moderator: #organizer

ODPOWIEDZ
justynkoo
Kontakt:

[10-13.11.2011]Kurs Pedagogiki Cyrku, Łódź

Post autor: justynkoo »

HEJ
UPRZEJMIE INFORMUJĘ, ŻE NIE MA JUŻ WOLNYCH MIEJSC
NASTĘPNY PRAWDOPODOBNY TERMIN
MARZEC 2012

hej
kurs pedagogiki cyrku planujemy na 10-13 listopada
11 listopada jest wolny wiec mamy nadzieję, że większości z was ten termin będzie pasować
w tej edycji nowości:

5 modułów podstawowych bez zmian
akrobatyka,
żonglerka
ekwilibrystyka
metodyka
magia iluzja

jak w poprzedniej edycji

dodatkowe moduły

klaunada- prowadzenie joanna sakowicz- po szkole klaunady we Francji

pantomima- Bartłomiej OstapczukBarłomiej Ostapczuk

cennik:

1 moduł podstawowy: 150zł
2 moduł klownada i pantomima 130zł

limit miejsc na oba moduły: 30 miejsc
obowiązuje kolejność zgłoszeń

grafik:

dokładny grafik podam już niedługo
na pewno klownada i pantomima będą w sobotę i niedzielę 12-13 listopada-
pantomima na pewno 13 listopada- ze względu na instruktorów

ogólny grafik będzie się przestawiał tak:

10.11 czwartek
przyjazd uczestników

16-20
1 moduł podstawowy

20....
wieczór integracyjny

11.11 piątek
10-14
2 moduł podstawowy

14-16
przerwa

16-20
3 moduł podstawowy

12.11 sobota
10-14
4 moduł podstawowy

14-16
przerwa

16-20
5 moduł podstawowy

13.11 niedziela
10-14
klownada

14-16
przerwa
16-20
pantomima

oczywiście po kursie dostajecie certyfikat uznawany przez MEN

po klownadzie i pantomimie dostajecie aneks do certyfikatu, że ukończyliście te dwa kursy w wymiarze 4 godzin.

klownada i pantomima nie są obowiązkowe
można zapisać się tylko na kurs podstawowy

osoby po 1 edycji zaś mogą przyjechać na uzupełnienie kursu właśnie na klownadę i pantomimę

jeżeli się okaże, że będzie dużo chętnych postaramy się jakoś odpowiedzieć na wasze potrzeby

możecie np. podawać kolejny termin kursu, który by wam pasował

zgłoszenia proszę przesyłać na maila carnival.lodz@gmail.com
imię, nazwisko i informacja jakie moduły

jest opcja noclegu także tez proszę o info kto chce skorzystać

opłata za nocleg jest już wliczona w cenę kursu
Ostatnio zmieniony ndz paź 23, 2011 11:33 am przez justynkoo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Julek

Post autor: Julek »

Haha, Bartek prowadzi pantomimę, super :D
justynkoo, zapisz mnie na listę, na oba moduły. Przelew puszczę Ci w niedalekiej przyszłości jeśli można.
Mam nadzieję że tym razem uda mi się przyjechać :)
Postaram się też zabrać jakieś nowe zabawki co by było co robić w nocy jak się nie śpi :-P
justynkoo
Kontakt:

Post autor: justynkoo »

hej julek zapisuje cię
ale proszę resztę o zgłaszanie się mailowo na
carnival.lodz@gmail.com
bo będzie bałagan jak część się zgłosi tu, a część na maila a część na prv wiadomościach....

[ Dodano: Czw Wrz 29, 2011 10:59 pm ]
hej
informuję, iż dotychczas na kurs
podstawowy (5 modułów 150zł) zglosiło się 22 osoby - plus 5 miejsc zarezerwowanych- potwierdzenie do 7.10
klownada i pantomima (130) - 21 osób

w związku z powyższym na kurs podstawowy zostały 3 miejsca- jeśli ta grupa 5 osób zrezygnuje to dam na pewno szybko znać
a na klownadę i pantomimę 9 miejsc

odpowiedzi na pytania z maili:

nocleg- na podłodze, nalezy wziąć karimaty i śpiwory

150zł- to cena za 5 modułów łącznie a nie za każdy osobno, może coś niejasno napisałam

moduł podstawowy daje certyfikat
klownada i pantomima dają rozszerzenie certyfikatu- aneks
jak ktoś się zapisze tylko na klownadę i pantomimę a nie ma certyfikatu, to go nie zdostanie, tylko dostanie zaświadczenie o uczestnictwie w kursie klownady i pantomimy w takim a takim wymiarze godzin....

opłaty:
najlepiej wysłać do 1.11 na konto:
justyna kozulska
ul.28 pułku strzelców kaniowskich 10a
90-50 Łódź
Numer rachunku : 30 1140 2004 0000 3602 5210 5439
mbank

podaje konto prywatne, gdyż fundacyjne będziemy właśnie zmieniać - w naszym banku są strasznie wysokie opłaty za wszystko

istnieje możliwość otrzymania faktury za kurs- jeśli ktoś potrzebuje bardzo

jeśli ktoś, z jakichś powodów nie moze wplacić pieniędzy do 1.11 proszę o kontakt- nie ukrywam, że wpłata zapewnia miejsce a mnie spokojną noc ;)
oczywiście osoby, które się zglosiły a nie wpłacą, tylko wpłacą na miejscu nie zostaną skreślone z listy, jeśli jednak zmienią zdanie i nie przyjadą, to bez sensu zajmą miejsce kolegom i koleżankom
proszę więc o odpowiedzialne decyzje

[ Dodano: Nie Paź 02, 2011 8:27 pm ]
hej na dzień dzisiejszy kurs podstawowy ma już full uczestników-

-za chwilę się dowiem czy 5 osobowa grupa potwierdzi udział, czy nie, jeśli nie, to osoby, które dostały ode mnie maila, że są na liście rezerwowej- dostaną informację o miejscu wolnym dla nich, albo zaproszenie na kurs- prawdopodobnie w marcu 2012

zgłoszenia przyjmowane były wg kolejności= daty i godziny pojawienia się w skrzynce

na kurs klownady i pantomimy jest jeszcze 8 miejsc- niektóre osoby z listy rezerwowej pisały, że chcą być na obu modułach, więc jeśli zdecydują się na udział tylko w klownadzie i pantomimie bez podstawy- jako że tam limit miejsc się wyczerpał, będą miały pierszeństwo wstępu

jeśli jednak chcecie żeby was zapisać na klownadę i pantomimę tylko to piszcie- zobaczymy jak będzie z miejscami

cieszę się, że tak licznie interesujecie się kursem;)

chciałabym zapewnić osoby, które tym razem nie wezmą udziału, że kolejny kurs odbędzie się na 100%
postaramy się wybrać termin dobry dla was - np. po sesji na studiach, nie w sezonowy, pracujący dzień, jeśli macie sugestie, czekam

każdy kolejny kurs na pewno będzie lepszy niż poprzedni- dzięki waszym sugestiom i ankiecie ewaluacyjnej na koniec, zmieniamy trochę program i metody pracy
a także wchodzimy we współpracę międzynarodową z jednostkami zajmującymi się pedagogiką cyrku w Niemczech, Francji, Belgii etc- już niedługo będziemy o tym pisać- o co chodzi, dlaczego i co z tego wyniknie;)

limit miejsc jest w tym momencie przestrzegany- wynik uwag z ankiety ewaluacyjnej- dla waszego konfortu i rozwoju
jest mi przykro, że nie mogę zaprosić was wszystkich np 100 osób jednorazowo na kurs, ale mniejsza grupa (do 30 osób) da wam lepsze rezultaty

będziemy też ulepszać system zgłoszeń i opłat
mam więc nadzieję, że będziemy mogli lepiej odpowiedzieć na wasze oczekiwania, bo właśnie po to jest ten kurs;)
ODPOWIEDZ