Festiwal Ognia w Makowie Maz 25-31 lipca 2008
Moderator: #organizer
Festiwal Ognia w Makowie Maz 25-31 lipca 2008
zapraszam wszystkich na festiwa ognia w makowie mazowieckim
25(piątek) przyjazd uczestników,zakwaterowanie i spotkanie integracyjne
26(sobota) zaczynamy warsztaty!
z palitchi
z wiktorem malinowskim/ dramaturgia ruchu/pantomima
WIECZOREM O GODZ 21:30 OTWARCIE FESTIWALU WYSTĘP GRUPY Z CZECH
Pa-li-tchi
27(niedziela) warsztaty:
z palitchi
WIECZOREM KONCERT
28(poniedziałek)warsztaty:
z palitchi
z anką winiarek/ ruch/makijaż ciała/scenografia przestrzeni
z piotrkiem czechowskim/ bębny
z arturem lisem/ teatr plastyczny
WIECZOREM POKAZY GRUP KTÓRE Będą niespodzianką
29(wtorek) warsztaty:
WIECZOREM OTWARTY KONKURS SOLISTÓW FIRESHOW
30(środa) warsztaty:
WIECZOREM OTWARTY KONKURS DLA GRUP FIRESHOW
31(czwartek)
parada na rynku
zakończenie festiwalu
ponadto prezentację po warsztatowe
25(piątek) przyjazd uczestników,zakwaterowanie i spotkanie integracyjne
26(sobota) zaczynamy warsztaty!
z palitchi
WIECZOREM O GODZ 21:30 OTWARCIE FESTIWALU WYSTĘP GRUPY Z CZECH
Pa-li-tchi
27(niedziela) warsztaty:
z palitchi
WIECZOREM KONCERT
28(poniedziałek)warsztaty:
z palitchi
WIECZOREM POKAZY GRUP KTÓRE Będą niespodzianką
29(wtorek) warsztaty:
WIECZOREM OTWARTY KONKURS SOLISTÓW FIRESHOW
30(środa) warsztaty:
WIECZOREM OTWARTY KONKURS DLA GRUP FIRESHOW
31(czwartek)
parada na rynku
zakończenie festiwalu
ponadto prezentację po warsztatowe
- Kowal_ArtIne
- **
co do noclegów to uruchamiamy pole namiotowe(namioty każdy organizuje sobie we własnym zakresie) całodobowo ochraniane zlokalizowane w miejscu gdzie będą odbywały się wszystkie wieczorne imprezy i gdzie staramy stworzyć miasteczko festiwalowe jest to stadion miejski
można będzie korzystać z łazienek i natrysków w budynku MOSiR zajdującym się na terenie miasteczka festiwalowego
udostępniamy też budynek miejskiego domu kultury materace zapewniamy a jak ktoś ma życzenie to i łóżko polowe ( ograniczona ilość miejsc)
ilość osób na warsztaty jest ograniczona
uczestnicy warsztatów i festiwalu nie wnoszą żadnych opłat
nie zapewniamy uczestnikom wyżywienia
na wieczorne pokazy zapewniamy wygaszenie oświetlenia na terenie imprezy
staramy się aby nagrody były atrakcyjne
w tym tygodniu ruszy strona internetowa gdzie będzie można pobrać formularz zgłoszeniowy
tylko osoby które go prześlą do nas otrzymają identyfikatory umożliwiające bez problemowe poruszanie się na terenie miasteczka festiwalowego
festiwal będzie ubezpieczony
www.zblizenia.emakow.pl
zapraszam wszystkich zainteresowanych do makowa
pozdrawiam
można będzie korzystać z łazienek i natrysków w budynku MOSiR zajdującym się na terenie miasteczka festiwalowego
udostępniamy też budynek miejskiego domu kultury materace zapewniamy a jak ktoś ma życzenie to i łóżko polowe ( ograniczona ilość miejsc)
ilość osób na warsztaty jest ograniczona
uczestnicy warsztatów i festiwalu nie wnoszą żadnych opłat
nie zapewniamy uczestnikom wyżywienia
na wieczorne pokazy zapewniamy wygaszenie oświetlenia na terenie imprezy
staramy się aby nagrody były atrakcyjne
w tym tygodniu ruszy strona internetowa gdzie będzie można pobrać formularz zgłoszeniowy
tylko osoby które go prześlą do nas otrzymają identyfikatory umożliwiające bez problemowe poruszanie się na terenie miasteczka festiwalowego
festiwal będzie ubezpieczony
www.zblizenia.emakow.pl
zapraszam wszystkich zainteresowanych do makowa
pozdrawiam
formularze są dostępne na stronie
www.zblizenia.emakow.pl
wielu ma problem z ich pobraniem i wypełnieniem są w pdf , prosiłam administratora strony aby ułatwił wszystkim pobieranie kart i ich wypełnianie , ale jak ktoś ma problem to proszę o przesłanie informacji ze przyjeżdża z skąd jakie warsztaty wybiera i numer telefonu -oddzwonię
wojnarowska-mdk@wp.pl
tel. 500 138 330
pozdrawiam i czekam na wszystkich w Makowie
www.zblizenia.emakow.pl
wielu ma problem z ich pobraniem i wypełnieniem są w pdf , prosiłam administratora strony aby ułatwił wszystkim pobieranie kart i ich wypełnianie , ale jak ktoś ma problem to proszę o przesłanie informacji ze przyjeżdża z skąd jakie warsztaty wybiera i numer telefonu -oddzwonię
wojnarowska-mdk@wp.pl
tel. 500 138 330
pozdrawiam i czekam na wszystkich w Makowie
- SoloBagdur
- Kontakt:
- Cyrik
- Kontakt:
spokoSoloBagdur pisze:A jeśli chodzi o ciebie Cyrik to jeśli się wybiorę, chętnie się podłącze do jakiegoś fajnego ogniowego przedsięwzięcia

Do zobaczenia na miejscu

Ja też przyjadę i zabieram sklepik zatem jak coś potrzeba to możecie się do mnie wcześniej zgłaszać. Dziwi mnie małe zainteresowanie wśród grup z mazowsza. Macie pod nosem sponsorowane profesjonalne warsztaty za które gdzie indziej trzeba słono płacić. I nie dwudniową zajawkę lecz tydzień cieżkiej pracy. Czyżby niektóre "teatry ognia" ogarneło lenistwo
[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 11:34 am ]
Moim zdaniem Impreza w Makowie Maz. jest najlepszą opcją dla grup ogniowych szukających nowych środków wyrazu lub chcących wyjść z mrocznego charakteru występów.

[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 11:34 am ]
Moim zdaniem Impreza w Makowie Maz. jest najlepszą opcją dla grup ogniowych szukających nowych środków wyrazu lub chcących wyjść z mrocznego charakteru występów.
Dla mnie festiwal się skończył wcześniej bo musiałem wracać. Atmosfera bardzo fajna. Pogoda gorąca, dużo cienia między drzewami i możliwosć schłodzenia w pobliskim zalewie sprawiły, że mogłem się zupełnie zrelaksować. Do dyspozycji uczestników był miejski dom kultury oraz stadion. Oprócz nieodpłatnych warsztatów uczestnicy otrzymywali poczęstunki, zupki, budynie, serki itd. To bardzo miłe, że organizatorzy o to zadbali. Na wieczorne pokazy schodził się pokaźny tłum miejscowych i najwyraźniej byli bardzo zadowoleni bo następnego dnia było ich jeszcze więcej.
Załuję, że nie mogłem zostać na konkursie i ciekaw jestem jak on przebiegnie.
Załuję, że nie mogłem zostać na konkursie i ciekaw jestem jak on przebiegnie.
Ja też już wrociłem i też bardzo żałuje że musiałem wcześniej jechać, bo bylo naprawde wspaniale.
Na wstępie podziękuje, organizatorce Kasi, za zaproszenie mnie na festiwal i ciepłe przyjęcie.
Niewątpliwe ten festiwal będzie mi się kojażył z najleprzym pokazem fireshow jaki widziałem w życiu! Pa-li-thi dali takiego czadu że jeszcze przez dobrych kilka godzin po pokazie przeżywałem (wraz z innymi uczestnikami) to co widziałem. Dlatego chociażby z tego względu warto było przyjechać do Makowa. Pa-li-thi poprowadzili warsztaty z kija i poi. Uczestniczyłem tylko na warsztatach poi i naprawdę dużo z nich wyniosłem.
Niestety nie bardzo się integrowali z polskim środowiskiem poza warsztatami i pokazem.
Całość festiwalu ma bardzo kameralny klimat, co sprzyja nawiązywaniu znajomości ze wszystkimi uczestnikami (do czwartku macie czas to sprawdzić). Przez te trzy dni poznałem wielu wspaniałych ludzi i kilku naprawde dobrych wymiataczy. Szczególny rispekt dla nigchtsilent'a i Basi z grupy Vertalen za najleprzy TANIEC z ogniem jaki widziałem, naprawde pięknie tańczycie. Jak już pisałem w waszym temacie, Miłosz musisz wygrać solowy turniej!
Na koniec chciąłem jeszcze podziękować Basowi za wspólne obiady we troje i romantyczne kolacje (śniadania też)
i za transport do Wawki. A tak na marginesie, to w twoim pokoju naprawde był jakiś blondyn
pozdrawiam wszystkich i czekam na relacje z konkursu fireshow.
Na wstępie podziękuje, organizatorce Kasi, za zaproszenie mnie na festiwal i ciepłe przyjęcie.
Niewątpliwe ten festiwal będzie mi się kojażył z najleprzym pokazem fireshow jaki widziałem w życiu! Pa-li-thi dali takiego czadu że jeszcze przez dobrych kilka godzin po pokazie przeżywałem (wraz z innymi uczestnikami) to co widziałem. Dlatego chociażby z tego względu warto było przyjechać do Makowa. Pa-li-thi poprowadzili warsztaty z kija i poi. Uczestniczyłem tylko na warsztatach poi i naprawdę dużo z nich wyniosłem.
Niestety nie bardzo się integrowali z polskim środowiskiem poza warsztatami i pokazem.
Całość festiwalu ma bardzo kameralny klimat, co sprzyja nawiązywaniu znajomości ze wszystkimi uczestnikami (do czwartku macie czas to sprawdzić). Przez te trzy dni poznałem wielu wspaniałych ludzi i kilku naprawde dobrych wymiataczy. Szczególny rispekt dla nigchtsilent'a i Basi z grupy Vertalen za najleprzy TANIEC z ogniem jaki widziałem, naprawde pięknie tańczycie. Jak już pisałem w waszym temacie, Miłosz musisz wygrać solowy turniej!
Na koniec chciąłem jeszcze podziękować Basowi za wspólne obiady we troje i romantyczne kolacje (śniadania też)

pozdrawiam wszystkich i czekam na relacje z konkursu fireshow.