[alter] ALTERGRAWITACJA 5 - Impeza właściwa ;)

Umówione miejsca, zloty, festiwale, warsztaty, imprezy

Moderator: #organizer

Awatar użytkownika
agni

[alter] ALTERGRAWITACJA 5 - Impeza właściwa ;)

Post autor: agni »

zaczynaja się juz przymiarki do NAJSTARSZEJ POLSKIEJ KONWENCJI ŻONGLERSKIEJ
...... altergrawitacja ma w tym roku swoje piate urodziny - wiec jest to juz jakis jubleusz i warto , aby bylo jeszcze fajniej niz rok temu , 2 lata temu , 3 lata temu , 4 lata temu ....
jest juz pomysl grupy organizacyjnej na to, zeby altergrawitacja byla w ostatnim tygodniu kwietnia
co wyu na ten termin
ja osobiscie jeszcze nie jestem pewna tego , czy to najlepszy termin
ze wzgledu na czas skladania projektow ( trzeba miec z czegos kaske na organizacje ) i kontaktow miedzynarodowych ( np. santi z argentyuny napisal ,ze chce przyjechac ze swoja grupa ,ale jeszcze nie wiem kiedy planuje byc w europie , bo np.teraz jest na konwencji zonglerskiej w meksyku u drugiego santiego , tego ktory tez byl na altergrawitacji - moze to troche skomplikowane :|
do tego jeszcze dochodza dzialania projektu faacc
i nie wiem jeszcze jak to polaczyc
z mojej strony chcialabym poprzec altergrawiatcje 5 dzialaniami juz wczesniejszymi - tj. planuje zoorganizowac 1-2 spotkania altergrawitacji- VARIETE
jeszcze terminy sa plynne ,ale juz czas planowac i dzialac , zeby się wyrobic
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2009 9:15 pm przez agni, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Divus

Post autor: Divus »

Hm. Ostatni tydzień kwietnia... Trochę ciężko będzie wygospodarować tyle czasu, żeby najpierw wpaść na Altergrawitację, a zaraz potem na OFŻ. U mnie dochodzą do tego jeszcze matury, które są od początku maja i nieco uprzykrzają sytuację.
W zeszłym roku termin był dosyć dobry, chociaż pokrywał się z KuglartFestem, był w dobrym odstępie czasu od innych imprez.
Awatar użytkownika
T.K

Post autor: T.K »

not good... matury będą - trzeba się będzie uczyć (no... przynajmniej w teorii :-D )
A tak w ogóle, to gdzie to się będzie odbywać?
Awatar użytkownika
agni

od prawie pieciu lat w tym samym miejscu tj . w TORUNIU
Awatar użytkownika
counting

Post autor: counting »

no to zycze powodzenia, tym ktorzy chca się uczyc pod koniec kwietnia. wlasnie lepiej się odprezyc i zrobic kilka dni wolnego miedzy nauką i maturą. rok szkolny maturzystow konczy się chyba 24 kwietnia, wiec termin bezproblemowy jak dla mnie, chociaz tez mam mature
Awatar użytkownika
binia

Post autor: binia »

Termin dobry.
W tamtym roku termin był fatalny (dzień dziecka, co wykluczało wieeeeele osób ze względu na fuchy z tym dniem związane)....
Poza tym nie da rady dogodzić wszystkim z terminem - każdy coś ma w różnym czasie.
Awatar użytkownika
Merdion

Post autor: Merdion »

kurcze... no zobaczymy.. to faktycznie, blisko majowej Ostrródy, ale przydałoby się w końcu pokazać na Alter. Szkoda, że tak daleko mam na te imprezy.. Ale od czego jest autostop ;-)
madalena
**

Post autor: madalena »

ekhm.. najstarszą imprezą kuglarską w Polsce jest festiwal w Ostródzie
Awatar użytkownika
dzielny
Kontakt:

Post autor: dzielny »

Stokrotka pisała o konwencji żonglerskiej a nie imprezie kuglarskiej :) i tu trzeba przyznać racje:) mam nadzieje, że pojawię się na 5tej alter :D
Awatar użytkownika
^efcia^

Post autor: ^efcia^ »

Termin jak na razie jest świetny. Tydzień później nie byłoby już tak kolorowo ;)
Jeśli termin kwietniowy się utrzyma, będę honorowym uczestnikiem Alter :P
W końcu już w minionym roku zanosiło się na to, że nie będę , a jednak byłam. Słowem nie opuściłam żadnej! :D
Awatar użytkownika
agni

no jasne ... fajnie , ze mamy honorowych jubileuszowych bywalcow ... 5 LAT TO DUZE DZIECKO ...hmm
moze pojawi się tez FAUSTYNK z jasminka - na pierwszej altergrawitacji byla wtedy w ciazy z malą
dzielny choc masz jedna luke :)- tez jestes serdecznie zapraszany
Awatar użytkownika
JOGi

Post autor: JOGi »

Jeżeli dobre wiatry w żagle dmuchać będą to i ja się zjawię. Póki co byłem na dwóch i nie żałuję żadnej. Toruń to bardzo fajne miasto, Manekina mają i inne Picolo. :-D
Kefas
**

Post autor: Kefas »

termin jak najbardziej ok. W tym roku wiosenno-wakacyjny sezon kuglarski otwiera Altergrawitacja :) 99% bede :)
konopa

Post autor: konopa »

będe na 75% ja bym wolał pod koniec sierpnia :-D
Awatar użytkownika
DD_Clamor

Post autor: DD_Clamor »

mi jak najbardziej pasuje, dla mnie lepiej że to nie wakacje bo studiuje w Toruniu, chętnie trochę pomogę przy organizacji :P
Awatar użytkownika
slepiec
Kontakt:

Post autor: slepiec »

w końcu wpadne .... a mam rzut beretem (mocherowym...), rok temu sesja mi się już zaczynała, teraz raczej spoko.
Awatar użytkownika
Werbel
**

Post autor: Werbel »

Jestem jak najbardziej ZA. Zresztą, mi pasuje kiedykolwiek. Byle by nie kolidowało ZNOWU z innymi imprezami.
Awatar użytkownika
slepiec
Kontakt:

Post autor: slepiec »

nie można zrobić jakiś spotkania dla potencjalnych organizatorów imprez tego typu podzielić się jakoś by festiwale nie pokrywały się ze sobą?
Awatar użytkownika
Franky
Kontakt:

odp

Post autor: Franky »

Miło słyszeć takie dobre wieści, jeśli termin będzie podobny, to będę tam razem z wami!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
arhii

Post autor: arhii »

to trzeba rezerwować termin i się wreszcie pojawię u was, mimo że ostatnio toruńczycy mnie jakoś hucznie nie powitali, cóż za to z franklinem się spotkam i poznam wreszcie ludzi z Torunia :)
Zablokowany