Tracki do jazza
Tracki do jazza
Jeżeli ktoś z was zrezygonował kiedykolwiek z kupna jazza tylko dlatego, że nie ma do niego tracków, to koniec z tym problemem! W tym tygodniu stanę się pierwszą szczęśliwą posiadaczką jazz leicht kits! trcki można zamówić od Jurgena. Postaram się napisać opinie, kiedy tylko je wypróbuje.
-
uiek
Chociaż Twój post zabrzmiał trochę jak reklama z TV Market
to bardzi jestem ciekaw opinii. Tracki Jurgena do Circusa sa moim zdaniem bardzo user friendly i bardzo miło się nimi kręcie, ciekaw jestem jak to wygląda w przypadku Jazzów.
Ciekawi mnie też kiedy Henrys wypuści swoje
ostatnio Jurgen był pierwszy i nawet w katalogu Henrysa na 206 jeden gośc kręci diabolamiz trackami od Jurgena 
Ciekawi mnie też kiedy Henrys wypuści swoje
-
łapeć
moje diabola są teraz leciutkie jak piórka, lżejsze niż kijki (energy), odchudziły się o 35g. Fajnie się robi grindy, bo huby są trochę większe od pierścienia, przez to kijek dotyka tylko wąskiej części huba i długo się kręci. Diabolo jest trochę szersze, lepiej wygląda (tracki Jurgena w połączeniu z jazzem wyglądają lepiej niż te do circusa), nauka dwóch diaboli nie sprawia mi takiego wysiłku, polecam dziewczynom, może dzięki tym trackom diabolo będzie bardziej popularne wsród dziewczyn :-)
-
uiek