Tracki do jazza

Diabolo , Szpulka , Fire-Diabolo , kijki linki itd.

Moderatorzy: Grace, Filek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
łapeć
..

Tracki do jazza

Post autor: łapeć »

Jeżeli ktoś z was zrezygonował kiedykolwiek z kupna jazza tylko dlatego, że nie ma do niego tracków, to koniec z tym problemem! W tym tygodniu stanę się pierwszą szczęśliwą posiadaczką jazz leicht kits! trcki można zamówić od Jurgena. Postaram się napisać opinie, kiedy tylko je wypróbuje.
uiek

Post autor: uiek »

Chociaż Twój post zabrzmiał trochę jak reklama z TV Market ;) to bardzi jestem ciekaw opinii. Tracki Jurgena do Circusa sa moim zdaniem bardzo user friendly i bardzo miło się nimi kręcie, ciekaw jestem jak to wygląda w przypadku Jazzów.

Ciekawi mnie też kiedy Henrys wypuści swoje :) ostatnio Jurgen był pierwszy i nawet w katalogu Henrysa na 206 jeden gośc kręci diabolamiz trackami od Jurgena :D
łapeć

moje diabola są teraz leciutkie jak piórka, lżejsze niż kijki (energy), odchudziły się o 35g. Fajnie się robi grindy, bo huby są trochę większe od pierścienia, przez to kijek dotyka tylko wąskiej części huba i długo się kręci. Diabolo jest trochę szersze, lepiej wygląda (tracki Jurgena w połączeniu z jazzem wyglądają lepiej niż te do circusa), nauka dwóch diaboli nie sprawia mi takiego wysiłku, polecam dziewczynom, może dzięki tym trackom diabolo będzie bardziej popularne wsród dziewczyn :-)
uiek

Post autor: uiek »

Byłabyś w stanie zrobić zdjęcia tych tracków?
Możesz powiedzieć ile one w przybliżeniu kosztują? (wiem, że ceny u Jurgena są zależne od ilosci zamawianych przedmiotów, ale na jego stronie nie znalazłem informacji o Leicht Kit do Jazza)
Awatar użytkownika
łapeć
..

a oto fotki
Obrazek

i juz zainstalowane
Obrazek

cena 12.5 euro

info na stronie nie ma bo to narazie model testowy i światowa premiera

ale jak beda zamówienia to prawdopodobne ,że się w ofercie znajdą.
Awatar użytkownika
stryju
Kontakt:

Post autor: stryju »

wyglada identycznie, jak do circusa :-)
Awatar użytkownika
łapeć
..

są węższe niż te do circusa i mają trochę inny kształt, na zdjęciu może tego za bardzo nie widać.
ODPOWIEDZ