Poprzedni temat «» Następny temat

Przesunięty przez: Grace
Pon Maj 08, 2006 5:32 pm
Autor Wiadomość
**
Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 31
Skąd: Opole/KPŻ

Wysłany: Sro Mar 22, 2006 8:52 pm   

jak próbuje robić winde to podchodzi tylko troszeczke pod gore :/ za wolno się kreci :/Ale skoro mowicie ze się da ;) To ide probowac dalej :) No bede probowal negocjowac harlequina ale czy się uda :roll:
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 2 razy
Posty: 334
Skąd: brzeszcze -- krakow

Wysłany: Sro Mar 22, 2006 10:22 pm   

powiedz ze bedziesz grzeczny, naucz się na jaksi sprawdzian, skos trawnik, umyj gary ... :)
na rpawde warto .. a potem obiecuj ze bedziesz tak robil przez alta .. tylko musisz miec circusa bo jak nie bedziesz mial to calymi dniami bedziesz patrzyl się w jego zdjecie i marzyl o tym jak to moglbys krecic i nie bedziesz mia lczasu na mycie garow, koszenie, sprzatanie, nauke ...

ale jakbys go mial nie musialbys dumac nad zdjeciem i na pewno mialbys kuupe czasu na pomoc w domu :P

( wiesz ... im mniej realne zeczy obiecujesz tym wyrzej zajdziesz :D patrz na prezydenta :P )
( chodzi mi o ten czas ... bo w sumie .. to nie musi wygladac wiarygodnie dla ciebie ani nikogo kto kreci diabolem .. to powinno wygladac na to ze zeczywiscie diabolo dostarczy ci duzo czasu :D )
 
 
*****

Informacje ogólne
Pomogła: 4 razy
Posty: 195
Skąd: kraków

Wysłany: Czw Mar 23, 2006 1:52 am   

mówisz, ze jak się poduczysz to wyłożą rodzicowie na Circusa ??

no to chyba marzysz, jak się chcesz milleniumem poduczyć :) )
chociaż - kto wie.....może sięokazać na przykład, że będziesz milleniumowym mistrzem.

bo jak ludki już kręcą fajniejsiejszymi, to im się zapomina jak to takimi.....no 'innymi'....
ja ja milleńkiem nie zrobię nic. Chociaż.....w ogóle mało robię....hmmm....a może tu jest problem :?
 
 
uiek
[Usunięty]
Informacje ogólne

Wysłany: Czw Mar 23, 2006 12:52 pm   

Co do Beacha - od tego diaboła zaczynałem i musze powiedzieć, że bardzo dobra zabawka. W sumie to nawet pokeciłbym nim i teraz, ale jest gdzieś w Polsce i nie wiem czy zobaczę go wcześniej niż na początku wakacji.

A odnośnie MIllenium - miałem je raz w rękach i po 5 min kręcenia odłożyłem, ponieważ mnie "zeźliło" (delikatnie mówiąc). Ja nie polecam tego diabola i tyle.

Jeżeli natomiast chodzi o to, ze na niektórych diabloach nie zrobisz wszystkiego, to tutaj ma sięto raczej do czegoś w stylu finger grindów na Viperze Henrysa :)
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 2 razy
Posty: 334
Skąd: brzeszcze -- krakow

Wysłany: Czw Mar 23, 2006 10:48 pm   

uiek napisał/a:

Jeżeli natomiast chodzi o to, ze na niektórych diabloach nie zrobisz wszystkiego, to tutaj ma sięto raczej do czegoś w stylu finger grindów na Viperze Henrysa :)


ok jest jeszcze jedna sprawa ..
dzisiaj probowalismy w zonglerce jak to tam te diabola dzialaja ...
pinokiem nie da się zrobic infinite suicide :P wychodzi cos w stylu ... "izolacji" :D ale to tak .. na slwoo hopnoru wychodzi :P

ale widna jak najbardzije kazdym.
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 404
Skąd: Szczecin

Wysłany: Pią Mar 24, 2006 2:08 pm   

tak ja:)Miałem wczesniej dwa beache teraz mam jednego finesse.powiem tak.Beach jest bardzo fajnym diabolem banalnie się go rozkreca jest stabilne lecz sporo krócej się kreci niz finesse.finesse za to no to wiadomo.zdarza mi się nawet czasem krecic dwoma czyli jeden beach i jeden finesse.i całkiem fajnie sobie radzą.podobna waga itp;]na prawde je polecam bo to fajne diabjojko;DBeach jest bardzo odporny na uderzenia równiez spadł mi nieraz z ogromnych wysokosci i nie stało się z nim nic.Ma tendencje do rozkrecania się ale bardzo prostym wyjsciem jest danie podkładek zapobiegajacych temu i po problemie.bardzo polecam;]
 
 
**
Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 31
Skąd: Opole/KPŻ

Wysłany: Pią Mar 24, 2006 11:24 pm   

Juz prawie zdecydowalem ze kupuje cirkusa ;) i jeszcze może te diabolo milenium przy okazji :P bo za 3,25zł jest ;) Tylko tak troche żal tych 115zł na cirkusa bo co jesli rzuce w kont i się bedzie marnował ? :-( ze to tylko chwilowy napływ miłosci do diabolo i się brutalnie skonczy i bedzie 115zł w błoto...:P mo ale jak narazie kochami ni chyba nie rzuce ;)

I jeszce takie pytanie...cZy wiecie skąd wziasc sznurek do diabolo? Gdzie go mozna dostac procz miejsca ze ztrony zonglerka.pl bo jak bede chciał kupic to mnie przesyłka drożej wyniesie niz sznurek :P
 
 
uiek
[Usunięty]
Informacje ogólne

Wysłany: Sob Mar 25, 2006 12:05 am   

Sznurka to sobie lepiej kup od razu szpulę, jedna porcja wystarcza od kilku dni, do jakiś 3 tygodni niezbyt intensywnej zabawy. Jak kupisz raz to będziesz miał zapas na dłuższy czas.

Poza tym niektórzy polecają linkę alppinistyczną DYNEMA 1.1 - możesz kupic w sklepie ze sprzętem wspinaczkowym. Ja osobiscie się do niej nie przekonałęm, ale możesz spróbować, a nóż Ci spasuje.
 
 
..

Informacje ogólne
Posty: 13
Skąd: ostróda

Wysłany: Sob Mar 25, 2006 5:02 pm   

sznurek moze posluzyc dluzej niz 3 tygodnie nawet przy srednio intensywnej zabawie :wink: zawsze mozna go troche zregenerowac :-D
 
 
*****

Informacje ogólne
Pomogła: 4 razy
Posty: 195
Skąd: kraków

Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:51 pm   

o regeneracji sznurka to już było : )))

skąd masz takie ceny diaboli ? z allegro ? (zaraz pójdę i znajdę....znów coś ktoś kombinuje ?)

ale jeżeli weźmiesz circusa, to milleniuma....no chyba na półke żeby postawić.
Zobaczysz, że nie będziesz kręcił.
Już lepsze jest kolibri, wierz mi.

wiwat circus!!!!!!!
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 404
Skąd: Szczecin

Wysłany: Sob Mar 25, 2006 10:04 pm   

Zaraz was spale;D:Dwiwat finesse;D:Dno fakt Millenium to takie raczej zeby się pochwalic kolegom..patrzcie czyms takim macham;D:D
 
 
**
Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 31
Skąd: Opole/KPŻ

Wysłany: Nie Mar 26, 2006 1:12 am   

No ba ;) Pewnie ze z Allegro :)
http://aukcja.onet.pl/sho...er=t&view=gtext
:D
Wszystko tu po stokroć tańsze :) A jakoś identyczna o ile nie lepsza ;) No czasem minimalnie gorsze od nówki :)
 
 
*****

Informacje ogólne
Pomogła: 4 razy
Posty: 195
Skąd: kraków

Wysłany: Nie Mar 26, 2006 12:44 pm   

no nie...to te sławetne aukcje Daniela.........

i powodzenia w diaboleniu, ju pi !
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 2 razy
Posty: 334
Skąd: brzeszcze -- krakow

Wysłany: Nie Mar 26, 2006 12:45 pm   

w kazdym razie to ostatnia okazja zeby cos takeigo kupic taniej na allegro z tego co wiem.

a tak pozaty mto nie masz się co przejmowac ze ci się znudzi.
i zobaczysz ze ejszccze znajomych w to wciagniesz :)

to wciaga bardzije niz grykomputerowe.
ja wole se pokrecic niz pograc :) niz się pouczyc .. niz cos zjesc .. niz spac ..

nie. .. nie ma obawy ze diabolo wyladuej w koncie .. no chbya ze jak bedziesz 3 lo cwiczyl to ci bedzie wypadalo :P
ale to ci nie powiem bo jeszcze nie zaczolem :)
 
 
**
Informacje ogólne
Pomógł: 1 raz
Posty: 31
Skąd: Opole/KPŻ

Wysłany: Nie Mar 26, 2006 2:32 pm   

Dziekuje! :) Przy okazji kupowania sobie cirkusa kupiłem sobie contact balla :P (tez byl tani... :D ) Jak szaleć to szalec a co :mrgreen: Dziekuje wszytskim którzy radzili i odradzali! :) Jak przyjdzie do mnie diabolo to podziele się wrarzeniami :)

[ Dodano: Sro Kwi 12, 2006 10:02 pm ]
No i przyszedł :) I jestem piekielnie zadowolony :) To dopiero jest diabolko :) Krecenie to czysta przyjemnośc ;) Na poczatku wydawało się ciezke ;) ale się już przyzwyczaiłem :)

POLECAM wszytskim :D :)
 
 
******

Informacje ogólne
Pomógł: 2 razy
Posty: 334
Skąd: brzeszcze -- krakow

Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:04 pm   

czarodziej napisał/a:

I jeszce taka mała rada dla tych ,którzy to czytają i chcą kupić sobie diabolo ;)
Nalezy pamietac ze niektórymi modelami diabolo nie da się zrobić pewnych trików*np diabolo pinochio nie da się zrobić windy :P


to ja tak ostatnio będąc w sklepie wpadlem na pomysł udowodnienia ze pinokia nie sa tkaie zle :P

no wiec proszę :
3 suny na 2 pinokia i taki .. niski high :D

2 pinokia



edit: aha i jeszcze tak w polowie jest korekta :P sam się zdziwilem ze da się wyrównac cos takeigo jak pinokio poprzez 'pstryknięcie' :D
 
 
Informacje ogólne
Posty: 2
Skąd: Rożyńsk

Wysłany: Czw Cze 23, 2011 10:16 pm   

ja mam takie pytanie czy Diabolo Astro będzie dobre??
kręcę na POŻYCZONYM circusie :D ale chce kuić własne ale nie wydawać kupy kasy na circusa ;/ .
oto link
kupować czy nie?
Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję.

[ Dodano: Czw Cze 23, 2011 10:17 pm ]

http://kuglarstwo.pl/skle...bolo-astro.html
oto link *
 
 
*****

Informacje ogólne
Pomógł: 4 razy
Posty: 232
Skąd: Wawa

Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:05 pm   

Astro jest dobre dla dzieci, jeśli bawiłeś się na Circusie to otwierając paczkę z Astro, osobiście bym padł trupem ;]
Polecam - jeśli z tych tańszych na początek - Beach lub Kometę, a jeśli chcesz kminić i masz 100 zł, Curcusa lub finesse.
Vision też nie jest zły :)
 
 
***
Informacje ogólne
Pomógł: 2 razy
Posty: 53
Skąd: Bielsko-Biała

Wysłany: Sro Cze 29, 2011 2:48 pm   

Cytat:
Vision też nie jest zły

ba, jest nawet całkiem dobry, i kosztuje tyle co pół circusa.
 
 
Informacje ogólne
Posty: 2
Skąd: Rożyńsk

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 8:10 pm   

a ile kosztuje beach lub kometa??
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści wypowiedzi użytkowników.
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Search Engine by Spider Even More Friendly
.