One Wheel Festival Chrzelice 2010 - 25-27 czerwca 2010

Jednokołowiec, Unicykl, Unicycle itd. Wszystko co tyczy tych niesamowitych maszyn.

Moderator: owca

Awatar użytkownika
pajda
Kontakt:

One Wheel Festival Chrzelice 2010 - 25-27 czerwca 2010

Post autor: pajda »

http://monocyklista.pl/news_23_one_whee ... _2010.html

ktoś się wybiera ;)?
a jak się wybiera to planuje zawalczyć w zawodach?

jak przyjadą prosi z zagranicy to nasza reprezentacja trialowa w postaci Groniu, pan Dyrda i Citro będa musieli się spiąć bardzo w sobie ;)
bo chyba tylko oni mają realne szanse ostro powalczyć..

i fajnie, że w końcu się zaczyna coś dziać w monocyklach w Polszy.

greets

/edytowane przez: bas
Oficjalna strona oraz formularz rejestracyjny dostępny na stronie:jednokolo.pl/festival
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 1:58 pm przez pajda, łącznie zmieniany 1 raz.
Grace
Kontakt:

Post autor: Grace »

teamt już jest, ale w wydarzeniach ;) a oryginalny na jednokole
MadMan

Post autor: MadMan »

moze i bym pojechał, ale nie sam, a właśnie sam jeżdżę niestety ;/
chętnie popatrzyłbym na żywo jak to wszystko wygląda ;(

no podobno w teamie koxx są równie dobrzy, o których nie słyszymy, bo się po prostu w internecie nie udzielają..
Anioł

Post autor: Anioł »

MadMan, nieważne czy jeździsz sam czy z kimś :) warto pojechać na takie zawody nawet jeśli wystartujesz i zajmiesz dół tabeli to masz tą świadomość że jednak nie poddałeś i wystartowałeś. Z zawodów zawsze wrócisz z pomysłami na nowe rzeczy.
ja z wielką chęcią się pojawię jeśli tylko fundusz zezwoli. :yes: :-P
Grace
Kontakt:

to prawda, że wszystkie osoby, które kiedykolwiek startowały na takich zawodach (mówię o Polsce, bo na takich byłam), były zawsze zadowolne, bo czegoś się nauczyły, zobaczyły co można, więc i zmotywowały i pobiły jakieś swoje prywatne rekordy.
warto!
Awatar użytkownika
vookash

Post autor: vookash »

Zgadzam się... nawet jak wystartujesz tylko dlatego ze bas cie zmusi i zajmiesz ostatnie miejsce to się cieszysz ;) Juz nie mowiac o nagrodzie pocieszenia...
ale ale... dlaczego ten festiwal jest w czerwcu? Kurcze dokladnie ten sam termin co Chatstok a chcialem obie imprezy obskoczyc...
Grace
Kontakt:

termin był wybierany tak, żeby na miejscu skończył się rok szkolny - żeby można było z tamtejszych obiektów korzystać, oraz tak, żeby pasowało Fundacji Ortus, która jest głównym organizatorem.
Staraliśmy się też, żeby nie pokryło się z imprezami w Polsce, bo z kolei wykonawcy imprezy by nie dali rady. Nie da się wszystkiego uwzględnić -niestety.
Za to, jeśli się wszystko uda i za rok będzie to organizowane ponownie, wówczas, moze termin będzie lepszy.

Swoją drogą, Wasze zdanie jest wciąż dla nas bardzo cenne. Jeśli macie jakieś swoje pomysły, coś co chcielibyście, żeby się odbyło, może ktoś chce coś zaprezentować, może jakiś film swój pokazać, może ma znajomych za granicą i chciałby ich zaprosić, może chce poprowadzić jakieś warsztaty... Jesteśmy ciągle jeszcze otwarci ;)
Awatar użytkownika
Yoghurt

Post autor: Yoghurt »

szkoda, że wypada to mniej więcej w czasie sesji :roll: Ale postaram się być
W sumie jeśli chodzi o zawody, to zawsze są uprawia się trial, co mi trochę nie odpowiada(nie cierpię skakania)... Niemniej na każdych zawodach/zlotach na których byłem nauczyłem się czegoś nowego, rzeczywiście pobijałem własne "rekordy" i robiłem rzeczy, których nigdy wcześniej nie umiałem.
Grace
Kontakt:

Youghurt, co byś chciał na zawodach?
Będą też inne rzeczy, będą wycieczki po okolicznych terenach (leśno-górskich), a jeśli ktoś wpadnie na jeszcze jakiś genialny pomysł, który damy radę tam wcisnąć to czemu nie ;)
MadMan

nie chodzi o to, ze jeżdżę sam i dlatego jestem słaby, tylko o to, że skoro jeżdżę sam to i nie mam z kim jechać na zlot, a sam nie chcę :(

do pawlaka daleko, bo 30 min trzeba zapieprzać w 1 strone, więc raczej się z nim nie spotykam, nie spotkałem ani razu nawet :P

a nie mysleliście o zrobieniu wyścigu muni/cross? chyba, że to przegapiłem. ;)

no i wspomniana sesja na uczelniach, za rok warto uwzględnić.

Miłej zabawy zatem.
Grace
Kontakt:

tylko z sesją tak jest, że każdy ma w innym czasie i zawsze każdy narzeka. Lepiej pozdawajcie w terminach zerowych, lub bądźcie zwolnieni tym razem i będzie po problemie ;) Zawsze też jest wrzesień :P
MadMan

z tego co się orientuję to nigdzie nie ma sesji dłużej niż do końca czerwca, tak dla jasności

pajda, odpisz na maila ;)
Grace
Kontakt:

a niektórzy potem mają praktyki itd itd. A już pisałam wcześniej, że lipiej i sierpień są organizacyjnie trudne ;)
Nie marudzimy już o termin, tylko myślimy jak tam być!
tom
**

Post autor: tom »

Jakaś jazda flatowa czy jakieś warsztaty przewidziane są?

Tak wgl to wiadomo kto z zagranicznych wymiatczy wpadnie ?
Grace
Kontakt:

wszyscy goście będą ogłoszeni, ale w swoim czasie.
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

Będzie sporo flatu i streetu. Nasi czołowi trialowicze już się przestawili i ciężko trenują, żeby móc was zaskoczyć nowościami. Wracam właśnie z treningu Pawlak, Citro, Dyrda i jestem pod olbrzymim wrażeniem.
Sam osobiście najbardziej oczekuję jazdy w terenie i wycieczki. Fajne tak z mono brygada pomykac leśnymi ścieżkami.
Impreza cały czas jest dopieszczana i niebawem będę mógł wam przekazać garść niespodzianek jakie czekają na uczestników.
Anioł

Post autor: Anioł »

czekam na porządną trasę do zjazdu na której będzie można porównać siły leśne :)
oby przybyła dobra ekipa na 24 :cfaniak: i czuje się coraz bardziej przekonany do przybycia. :roll: :evil:
Awatar użytkownika
pajda
Kontakt:

Post autor: pajda »

to dziwne bo pawlak od kilku miesięcy nie jeździ bo ma ramę złamaną ;) z tego co mi pisze..
ale citro i dyrda chyba nieźle sobie pociskają.

my będziemy (pioter, kawior, berb, może aśka no i ja) na bank i ciśniemy flat + street. oby jakieś rurki były do grindowania! planujecie może coś takiego?

greets
MadMan

to zapewne ja jestem tym kto ma złamaną ramę od paru miesięcy (z okresem przejsciowym gdy działała, ale 2 raz pękła, bo spaw słaby)

wkońcu mógłbyś jednak odpisać mi na maila/gg w sprawie tej ramy...
Boski

Post autor: Boski »

Kurczę jak to wszystko czytam też bym wpadł, bardziej jako kibic, chętnie by mośmigał po lesie ale na NN 20 będzie ciężko, ciągle próbuje się dorobić porządnej 24 :zawstydzony: ale może do festiwalu się wyrobię to na pewno wpadnę!
ODPOWIEDZ