MonoMania 2013

Jednokołowiec, Unicykl, Unicycle itd. Wszystko co tyczy tych niesamowitych maszyn.

Moderator: owca

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

MonoMania 2013

Post autor: bas »

Huraaaa. W tym roku odbędzie się zlot monocyklowy w Zalesiu Górnym pod Warszawą.  Zapraszamy na MonoManie w terminie 5-7 lipca 2013. Więcej info w Nowinkach i Kalendarzu
Ostatnio zmieniony czw maja 16, 2013 2:08 pm przez bas, łącznie zmieniany 3 razy.
MadMan

Post autor: MadMan »

ciekawie :>

miesiąc po operacji, pewnie niepojeżdżę jeszcze, więc nie wiem czy w ogóle myśleć o tym :/
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Nie myśl przypełzaj. W końcu to spotkanie różnej maści ludzi i mnóstwo inspiracji na to co dalej.
Awatar użytkownika
vookash

Post autor: vookash »

Och, ach... chętnie bym przyjechał, ale wtedy będę jeździł na monocyklu. Bawcie się dobrze i udanego rzucania kulkami :)
Awatar użytkownika
Ewador

Post autor: Ewador »

Czy wstęp jest płatny?
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Wjazd 20zł w tym udział w zawodach i nocleg. Jeśli jesteś z okolic i chcesz tylko zajżeć to po prostu przyjedź. Boiska nie będziemy zamykać dla ciekawskich.
Więcej info w naszym nowym kalendarzu pod hasłem Monomania 2013
MadMan

tak bas, ale co ja będę robił cały dzień jak Wy będziecie skakać i rozmawiać o nauce i mono...?

wieczorem ok, zintegruję się z pewnością. za 1 razem szło mi całkiem nieźle :D boule też ok, ale nie cały dzień... :/
Awatar użytkownika
Pogot

Post autor: Pogot »

Ja po kontuzji kolana nie jeżdżę. Ale wybieram się z kulami i hulajnogą - moje aktualne środki tran-sportu i re-kreacji.
PZDR!
Wyw

facebook

Post autor: Wyw »

Witam wszystkich zainteresowanych MonoManią! Właśnie ruszyła nasza strona na fb oraz wydarzenie (podobno, czego nie znajdziesz teraz na fb, to nie istnieje ;) ) Także jeżeli ktoś byłby zainteresowany, a chce znaleźć więcej info, to zapraszamy do polubienia nas i wzięcia udziału w wydarzeniu :D Ale przede wszystkim bierzcie monocykle i przybywajcie!

[ Dodano: Sro Cze 12, 2013 12:03 am ]
Zapomniałabym:

https://www.facebook.com/Monobajka

to nasza strona

[ Dodano: Sob Cze 15, 2013 10:45 am ]
Jeżeli chcecie wziąć udział w tegorocznej MonoManii zachęcamy do zgłaszania się na listę przez formularz zgłoszeniowy. Bardzo ułatwi to nam organizację ;)

https://docs.google.com/forms/d/1VXeETY ... 0/viewform

Zapraszamy!
MadMan

co nic nie komentujecie jak było? :>
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

MUni było świetne. Jak dla mnie trasy mogły być dłuższe ale ludzie na mniejszych kółkach byliby daleko w tyle zatem nie będę narzekał.
MonoPark, jaki Pawlak zaproponował to ciekawa konstrukcja i jestem pod wrażeniem tej Zalesiańskiej zabawki. Ciekaw jestem jak się sprawdzi w konfrontacji z czasem i odwiedzającymi ją ziomkami.
Reszta po staremu: pot, krew i bule.
Wyw

Post autor: Wyw »

UWAGA!
Mamy do Was ogromną prośbę. W ramach tworzenia folderu o zaletach monocyklingu, stworzyliśmy ankietę, która pomoże nam poszerzyć dane i przekonać gminy do postawienia torów monocyklowych, takich jaki widzieliście na MonoManii. Stąd, jeżeli byście mieli chwilkę, bylibyśmy Wam ogromnie wdzięczni za wypełnienie ankiety. Wiemy, że pytań jest dość dużo, ale spora część to jednokrotny wybór, więc nie powinno to Wam zająć wiele czasu, a nam bardzo by pomogło w dalszych działaniach na rzecz mono! Zachęcamy do wzięcia udziału WSZYSTKICH, zarówno zaawansowanych jak i początkujących monocyklistów :)

Ankieta jest oczywiście anonimowa.

Z góry wielkie dzięki! Liczymy na Was :)

https://docs.google.com/forms/d/1gY2eUN ... I/viewform
ODPOWIEDZ