II Zawody w Trialu monocyklowym Kraków 23-24 sierpnia 2008
Moderator: owca
Data: 23-24. Sierpnia
Miejsce: Kraków, Kryspinów - zalew
Do dyspozycji: pole namiotowe, plaża i zalew, 2 duże boiska
W planie:
trial,
speed trial,
wyścigi,
muni riding,
skok wzyż,
skok w dal,
pare innych śmiesznych konkursów i konkurencji,
ognisko, kiełbaski
Sponsorzy: Qu-ax, Koxx, Żonglerka.pl, Granna, (prawdopodobnie pare innych)
Ponadto: warsztaty i pokazy Powerizer
Więcej info w krótce na www.jednokolo.pl
Zgłoszenia, info i pytania jak zwykle na trial.krakow@gmail.com
Miejsce: Kraków, Kryspinów - zalew
Do dyspozycji: pole namiotowe, plaża i zalew, 2 duże boiska
W planie:
trial,
speed trial,
wyścigi,
muni riding,
skok wzyż,
skok w dal,
pare innych śmiesznych konkursów i konkurencji,
ognisko, kiełbaski
Sponsorzy: Qu-ax, Koxx, Żonglerka.pl, Granna, (prawdopodobnie pare innych)
Ponadto: warsztaty i pokazy Powerizer
Więcej info w krótce na www.jednokolo.pl
Zgłoszenia, info i pytania jak zwykle na trial.krakow@gmail.com
Ciekawe czy odbędą się tym razem wyścigi. Pamiętam, że ostatnio jakoś ich zabrakło. Ja już rezerwuję termin i stawię się z pewnością.
[ Dodano: Sro się 13, 2008 2:15 pm ]
Na stronie http://jednokolo.pl zaaktualizowano informacje odnośnie zawodów. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami.
[ Dodano: Sro się 13, 2008 2:15 pm ]
Na stronie http://jednokolo.pl zaaktualizowano informacje odnośnie zawodów. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami.
Jeśli chcę pojechać na festiwal, ale wiem, że jestem za słaby, żeby startować w konkurencjach to płacę 5 złoty, si? Ale czy będę mógł spróbować swoich sił poza konkursem? Jak to wygląda?
I czy ktoś mnie przygarnie pod namiot ew. inne miejsce noclegowe (a raczej miejsce gdzie rzeczy mógłbym odłożyć)?
I czy ktoś mnie przygarnie pod namiot ew. inne miejsce noclegowe (a raczej miejsce gdzie rzeczy mógłbym odłożyć)?
Im mniej umiesz tym więcej wyciągniesz z zawodów. Zabawa jest na okrągło więc jako widz możesz dużo robić. Startując możesz liczyć na ekstra doping i motywacje od innych zawodników. To często powoduje, że robisz wielokrotnie więcej niż myślisz, że umiesz. Mój trening praktycznie ogranicza się do samych zawodów. Obliczyłem sobie, że 2 godziny na zawodach zastępują mi 3 miesiące własnych przygotowań.
Po za tym jako zawodnik bierzesz udział nie tylko w trialu(pokonywaniu przeszkód) ale również w wyścigach, walkach piankowych i wielu innych. Bardzo często okazuje się, że słaba osoba w jednym odnosi sukcesy w drugim.
Tegoroczny udział ma jeszcze jedną zaletę. Bierzesz udział w losowaniu dobrego, markowego monocykla. Nie ważne jest miejsce jakie zajmiesz. Decyduje tylko wpis na listę zawodników.
Jeszcze raz zachęcam do rejestracji pod adresem: http://jednokolo.pl/?page_id=91
Po za tym jako zawodnik bierzesz udział nie tylko w trialu(pokonywaniu przeszkód) ale również w wyścigach, walkach piankowych i wielu innych. Bardzo często okazuje się, że słaba osoba w jednym odnosi sukcesy w drugim.
Tegoroczny udział ma jeszcze jedną zaletę. Bierzesz udział w losowaniu dobrego, markowego monocykla. Nie ważne jest miejsce jakie zajmiesz. Decyduje tylko wpis na listę zawodników.
Jeszcze raz zachęcam do rejestracji pod adresem: http://jednokolo.pl/?page_id=91
Popieram to, co Bas powiedział.
W zeszłym roku były kilka takich osób, które wystartowały tak "z głupa". Po porstu przyszli i dali się namówić. Pokonanie tych kilku przeszkód było ich ogromnym sukcesem, bo nigdy ie myśleli, że mogą coś takiego zrobić.
Nie jest powiedziane, że od razu będziesz robił jakieś cuda na przeszkodach, ale się nauczysz czegoś nowego, pokonasz siebie, być może te pierwsze przeszkody dadzą Ci nowy sposób myślenia na monocykl!!!
40zł to może dużo, ale i nie dużo jednocześnie. WARTO!!!!
W zeszłym roku były kilka takich osób, które wystartowały tak "z głupa". Po porstu przyszli i dali się namówić. Pokonanie tych kilku przeszkód było ich ogromnym sukcesem, bo nigdy ie myśleli, że mogą coś takiego zrobić.
Nie jest powiedziane, że od razu będziesz robił jakieś cuda na przeszkodach, ale się nauczysz czegoś nowego, pokonasz siebie, być może te pierwsze przeszkody dadzą Ci nowy sposób myślenia na monocykl!!!
40zł to może dużo, ale i nie dużo jednocześnie. WARTO!!!!
Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2008 10:12 pm przez Grace, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam !
Właśnie wróciłem do domku więc piszę
II zawody w Krakowie uważam jako najlepszą monocyklową imprezę na której byłem
Klimat imprezy, miejsce, pogoda w ogóle wszystko było jak z bajki
Tor naprawdę na wysokim poziomie, moje lewe biodro, lewa ręka, obydwa golenie i oczywiście kolana (muni
) troszkę się potłukły, zapowiada się tydzień odpoczynku
Wielkie podziękowania dla organizatorów, sędziów bo bez nich siedzieli byśmy w domu !
Ja osobiście chcę podziękować Grace i Tomkowi za eliminowanie skurczy w moim przedramieniu co umożliwiło jazdę !
uff thx thx
)
pozdro dla wszystkich monocyklistów, których spotkałem w Krakowie !
Mam nadzieję, że widzimy się w Nowym Targu
)
ps. ahaaaaa dajcie linki do fotek i filmików, była tam chyba jakaś kamerka, tv, radio, podajcie namiary jak ktoś coś ma
pozdro !
Właśnie wróciłem do domku więc piszę

II zawody w Krakowie uważam jako najlepszą monocyklową imprezę na której byłem

Wielkie podziękowania dla organizatorów, sędziów bo bez nich siedzieli byśmy w domu !

pozdro dla wszystkich monocyklistów, których spotkałem w Krakowie !
Mam nadzieję, że widzimy się w Nowym Targu

ps. ahaaaaa dajcie linki do fotek i filmików, była tam chyba jakaś kamerka, tv, radio, podajcie namiary jak ktoś coś ma

pozdro !
No właśnie co w Nowym Targu? Z tego co się orientowałem to nie ma zadnych mono zawodów. MOże jakies rowerkowe ale jeśli tak to nie jestem zainteresowany 
Impreza była spoczko. Myślę że powinna się zaczynać w piątek rano a nie w nocy. Brakła mi czasu na pluskanie w zalewie. Zdecydowanie za mało było czasu na sen. Za dużo atrakcji. Speed trial super sprawa, dobry doping. Dzięki wszystkicm a w szczegółności:
Woźniakowi że w końcu się pojawił
Bartkowi za ochrone łokci
Groniu za porady co do skoków
Citro i Karolina za imbusa piąteczkę
Walcowi za buty
Tomkowi za transport i nocleg
uikowi za sedziowanie
Grażce za całokształt
itd ...
[ Dodano: Pon się 25, 2008 11:57 am ]
A relacje i wyniki są już opublikowana na http://jednokolo.pl/

Impreza była spoczko. Myślę że powinna się zaczynać w piątek rano a nie w nocy. Brakła mi czasu na pluskanie w zalewie. Zdecydowanie za mało było czasu na sen. Za dużo atrakcji. Speed trial super sprawa, dobry doping. Dzięki wszystkicm a w szczegółności:
Woźniakowi że w końcu się pojawił
Bartkowi za ochrone łokci
Groniu za porady co do skoków
Citro i Karolina za imbusa piąteczkę

Walcowi za buty
Tomkowi za transport i nocleg
uikowi za sedziowanie
Grażce za całokształt
itd ...
[ Dodano: Pon się 25, 2008 11:57 am ]
A relacje i wyniki są już opublikowana na http://jednokolo.pl/